Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok az alábbi helyzetet ha nagyon szerettek egy férfit?
A 29-es tényleg bő lére eresztette, de nagyon igaza van!
"A baba megtartása a Te döntésed volt, a több pedig ennek következménye."
Itt a lényeg, hiába jön itt néhány elvakult anyatigris pontozgatni.
A másik: igaz, a srác elhagyta a kérdezőt, amit én teljesen jogosnak érzek, nem akart apa lenni, nem volt rá felkészülve, nem érezte jól magát ebben a szerepben, ami ráadásul rá lett kényszerítve.
Viszont a gyerekkel foglalkozik, gondoskodik róla. Tehát nem arról van szó, hogy sz*rik az egészre, hanem tudja, hogy ha már megszületett a gyerek, akkor gondoskodni kell róla, mert ő nem tehet semmiről. Amikor külföldön volt kint, küldte neki a pénzt, aztán ahogy hazajött, személyesen is részt vesz az életében.
Ez a pasi nem egy szörnyeteg, hanem olyan körülmények áldozata, amik felkészületlenül érték és amiben megfosztották az akaratától, holott ebben a döntésben jócskán része kellett volna, hogy legyen.
Én pont hogy a helyében nem bocsátanék meg a kérdezőnek. De ha már így alakult és mindketten vonzódnak egymáshoz, a gyerekhez is ragaszkodni látszik a férfi is, meg lehet a kapcsolatot próbálni most, így érettebb fejjel.
Szerintem a kérdés szempontjából tökmindegy ki milyen idézeteket szeret, jó hogy nem az alapján ítéljük már el, hogy milyen színű zoknit hord (bár itt ezt is kinézem egyesekből :D) de a kérdésre adott válaszában akkor is igaza van, miszerint itt a babát egyedül a kérdező vállalta, az ő döntése volt, ami ezután történt az ennek a következménye.
A kérdező párját meg felesleges lincselni, mert ő gondoskodott a gyerekéről. Más kérdés, hogy ezek után a kapcsolattól elment a kedve.
Én már bocsánatot kértem tőle azért hogy megszültem a babát ezerszer is, de ő ezt már nem bánta.
Mindig azt felelte, hogy köszöni azt hogy akkor nem hallgattam rá.
#29 ahogy olvastalak a nyálam átváltozott cukorsziruppá és túlcsordult.
Hát ez valami gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!