Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbocsátanátok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok az alábbi helyzetet ha nagyon szerettek egy férfit?

Figyelt kérdés
3 éve terhes lettem véletlenül gyógyszer mellett. A párom abortuszra akart cipelni, én megmondtam ha el is hagy megtartom a babát. Végül belenyugodott s együtt vártuk, én megbocsátottam, de már nem volt olyan, mégis szerettem. A fiunk 8 hós volt amikor lelépett. Azt mondta nem törődöm vele eleget, pedig kértem hogy keljünk éjjel felváltva és akkor nem leszek nappal olyan fáradt. 9hós volt a kicsi mikor ő kavarászni kezdett egy csajjal. Az orromra kötötte, hogy nem olyan jó vele a csók, meg külsőre se jön be annyira mint én, de vele legalább nincs veszekedés. Együtt mentek ki külföldre, nekem pedig sok pénzt küldött haza, amiből jobban éltünk mint az itthoni keresetéből. Többet küldött mint ami a gyereknek jár. Nem rég jött haza akkor felkeresett, és udvarolni kezdett. Én persze még mindig szeretem, de nem tudom képes lennék e felejteni.
2013. okt. 15. 08:09
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Valamint magamnak sem, ha ilyen ostoba liba módra viselkedtem volna, mint te. Soha.
2013. okt. 15. 08:12
 2/42 anonim ***** válasza:
24%

ha most az a kérdés,hogy le e feküdj vele,

-akkor : igen

2013. okt. 15. 08:12
 3/42 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés.

És miért voltam ostoba?

2013. okt. 15. 08:13
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nincs értelme.. Bármikor leléphet újra.
2013. okt. 15. 08:13
 5/42 anonim ***** válasza:
94%
Talán igen, ha látnám rajta a nagy igyekezetet. Végül is a gyermeked apja, és ha még mindig szereted...akkor adhatsz neki egy esélyt. De ha látnám rajta a legkisebb jelet is, hogy megint másfelé kacsingat, akkor mehetne, nem lenne visszaút. Mondjuk ezt megmondanám az elején neki, hogy csak úgy jönnék vele újra össze, ha komolyan gondolja.
2013. okt. 15. 08:14
 6/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy meg tudnék neki bocsájtani. Ha jön még egy nehéz helyzet az életetekben, akkor megint otthagy, hogy old meg egyedül, aztán ha már minden rendben akkor visszajön? Azt elismerem, hogy szép volt tőle, hogy legalább anyagilag ennyire támogatott titeket, de nekem ez kevés lenne. Fontosabbnak tartom, hogy ha gond van, akkor együtt oldjuk meg.
2013. okt. 15. 08:15
 7/42 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés az, hogy mennyit változott, mennyi komolyodott? Mert, ha semmit, akkor biztos nem, a francnak se hiányzik, hogy még egyszer elhagyjon. Nagyon gyerekesen viselkedett veled, de szerintem lelkiismeret furdalása is volt, ezért küldött több pénzt. Én egyelőre kivárnék a helyedben, hogy mennyire komoly a dolog. A gyerekkel szokott foglalkozni, elviszi néha valahova?
2013. okt. 15. 08:19
 8/42 A kérdező kommentje:
Vele foglalkozik. Mióta itthon van velünk tölti a hétvégét. Kirándulgatunk. Hétköznap pedig 2szer jön ki hozzá. Én inkább közömbös maradok, nem szeretném ha látná hogy még mindig "rajongok" érte.
2013. okt. 15. 08:22
 9/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem,hogy képes lennék megbocsájtani neki.A tüske mindig bennem maradna,ez folyamatosan emésztene,ami megmérgezné a jövőnket.
2013. okt. 15. 08:29
 10/42 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudnék neki megbocsájtani.
2013. okt. 15. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!