Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom megfeledkezett a szulina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett, szuleim, nagyszuleim, nagynénémék jottek felkoszonteni, és párom annyit se mondott fapapucs, nem is beszélve arrol, hogy nem vett ajándékot. En ehhez nem vagyok hozzászokva minden éven gyertyafényes vacsora, virágcsokor ajándék várt, most meg semmi. Mondtam neki elválok, o kerlel hogy bocsássak meg. Ti mit tennétek?

2013. szept. 27. 18:35
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
nincs szuksegem magyar billentyuzetre mert nem MO-n élek, amugy igy is ertheto a mondandom, nem ertem miert kell minden aprosagba bele kotni
2013. szept. 27. 20:10
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
És ha célozgatsz neki, és benyúl a közös kasszába, kivesz belőle valamennyit azzal, hogy ezen vegyél magadnak valamit! Ilyen is van, volt, lehet... :))))
2013. szept. 27. 20:10
 33/46 anonim ***** válasza:
48%
Hány éves vagy?XD
2013. szept. 27. 21:09
 34/46 anonim ***** válasza:
59%

Attól még lehet helyes írni, mert nem itt élsz, a belekötni-t még mindig egybe kell írni és akkor is egybe kellett, amikor elmentél innen.

Ha ennyin nem tudod túltenni magad, mi lesz akkor, ha tényleg baj történik, mondjuk beteg a gyerek, na a probléma ott kezdődik.

2013. szept. 27. 22:08
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is jártam így. Már lefekvés előtt jártunk mikor elkezdtem célozgatni. Akkor esett le.

Nem történt semmi baj. Tudod ő reggeltől estig dolgozik, teljesen kimerült, ezer meg egy dolgon agyal állandóan, hogy hogy tudná jobban eltartani a családját és megadni mindent nekünk. Nem hánytam a szemére, persze kicsit rosszul esett, de ilyen dolgokon nem kell felakadni.

Tudod számtalan házasságban csak annyit mondanak egymásnak: "Boldog születésnapot drágám" adnak egymásnak egy puszit, és el van intézve a dolog. Nincs nagyravágyás, a szándék a lényeg.

Nálatok ez nem volt meg, de azért gondolom besértődtsz ha nem kapnál tőle semmit.

Szerintem meg válj el, ilyen piszlicsárá dolgokból ekkora tragédiát csinálsz mi lesz később? Inkább most kegyelmezz a férjednek.

2013. szept. 27. 22:15
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem a problémáidat. Van még valami hasonló tragédia az életedben?
2013. szept. 27. 22:17
 37/46 anonim ***** válasza:

Nem tisztem eldönteni, hogy mi a jogos vagy vagy mi nem, mert nem vagyok bíró. A véleményem az, hogy a párodtól nem volt szép, hogy elfelejtette a szülinapodat, tőled pedig nem szép az, hogy még mindig mesebeli kiskirálylánynak képzeled magad és halálra vagy sértődve, ha nem azt kapod, amit elvársz.

Elválni akkor érdemes, ha úgy érzed, hogy az a kapcsolat, amiben vagy, teljességgel tarthatlan, nem szíre-szóra minden szamárság miatt. Igaz, bántó a szülinapod elfeledése, de talán több van mögötte, mint síma elfelejtés, és mindkettőtök részéről van bibi.

Szerintem válás helyett először üljetek le egymással BESZÉLGETNI. Nem durculni kell és hisztizni, hanem a problémákat felnőtt módon kezelni. Ő is hibázott, te is. Nem gügye amerikai filmeket kell majmolni, hidd el, az igazi szeretet nem a reflektorfényben van. Ha csak egy szál virágot hoz és ad két puszit, az is elég.

Én azt gondolom, hogy te azért hisztizel, mert ajándékot kaptál mindig, ezerszámra (értsd pénzzel akarták a szüleid és a rokonaid kiváltani azt, amit nem lehet), de a valódi szeretettel soha életedben nem, vagy nem sűrűn találkoztál.

2013. szept. 28. 08:37
 38/46 anonim ***** válasza:
61%
Nem volt gyertyafényes homárvacsora, meg gyémántnyaklánc :'( jaj én is sírok veled! Válj el! Micsoda egy szemétláda a férjed!!! :'(
2013. szept. 28. 09:04
 39/46 A kérdező kommentje:
Itt senki nem a kérdésre válaszol, és a tényeket veszi alapul, hanem filozofál hogy milyen szar a házasságom, meg nem szeretnek a rokonaim, és csak megvásárolják a szeretetemet?!?! Már írtam nem fogok elválni, durva kijelentés volt, de nagyon meg voltam bántva, és a páromnak ezt amugy nem is mondtam. DE leírom még egyszer, nem felejthette el a szulinapom, mert a rokonaim már egy héttel ezelott bejelntkeztek, és minden nap azon voltunk hogy puccba vágjuk a lakást, mire jonnek......vagyis minden nap elmondtam, csináljuk ezt vagy azt, hogy mire jonnek FELKOSZONTENI kész legyen. eljott a vasárnap egész délelott semmi, jottek rokonok elmentek, lefekudtunk aludni és SEMMI még egy boldog szulinapot se! Valakinek aki meg azt mondta, hogy nem az amerikai filmeket kell majmolni uzenem, hogy a párom ott mindenki elott elsirta magát a meghatottságtol, és azt mondta istenno vagyok.szoval ennyit errol hogy gyagyi meglepetés.
2013. szept. 28. 10:27
 40/46 anonim ***** válasza:

Én megértelek Kérdező, nekem is rosszul esne... egyszer van egy évben, végre nem egy szürke nap:) és ha a kérdező vacsorához, virághoz volt szokva, akkor ezek után jogos a sértődöttsége. Én is titkon várom, hogy mit talál ki a párom, és fordítva is, szeretünk meglepetést okozni. Egy világ törne össze bennem is, ha elfelejtené...

23L

2013. szept. 28. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!