Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?
Attól még lehet helyes írni, mert nem itt élsz, a belekötni-t még mindig egybe kell írni és akkor is egybe kellett, amikor elmentél innen.
Ha ennyin nem tudod túltenni magad, mi lesz akkor, ha tényleg baj történik, mondjuk beteg a gyerek, na a probléma ott kezdődik.
Hát én is jártam így. Már lefekvés előtt jártunk mikor elkezdtem célozgatni. Akkor esett le.
Nem történt semmi baj. Tudod ő reggeltől estig dolgozik, teljesen kimerült, ezer meg egy dolgon agyal állandóan, hogy hogy tudná jobban eltartani a családját és megadni mindent nekünk. Nem hánytam a szemére, persze kicsit rosszul esett, de ilyen dolgokon nem kell felakadni.
Tudod számtalan házasságban csak annyit mondanak egymásnak: "Boldog születésnapot drágám" adnak egymásnak egy puszit, és el van intézve a dolog. Nincs nagyravágyás, a szándék a lényeg.
Nálatok ez nem volt meg, de azért gondolom besértődtsz ha nem kapnál tőle semmit.
Szerintem meg válj el, ilyen piszlicsárá dolgokból ekkora tragédiát csinálsz mi lesz később? Inkább most kegyelmezz a férjednek.
Nem tisztem eldönteni, hogy mi a jogos vagy vagy mi nem, mert nem vagyok bíró. A véleményem az, hogy a párodtól nem volt szép, hogy elfelejtette a szülinapodat, tőled pedig nem szép az, hogy még mindig mesebeli kiskirálylánynak képzeled magad és halálra vagy sértődve, ha nem azt kapod, amit elvársz.
Elválni akkor érdemes, ha úgy érzed, hogy az a kapcsolat, amiben vagy, teljességgel tarthatlan, nem szíre-szóra minden szamárság miatt. Igaz, bántó a szülinapod elfeledése, de talán több van mögötte, mint síma elfelejtés, és mindkettőtök részéről van bibi.
Szerintem válás helyett először üljetek le egymással BESZÉLGETNI. Nem durculni kell és hisztizni, hanem a problémákat felnőtt módon kezelni. Ő is hibázott, te is. Nem gügye amerikai filmeket kell majmolni, hidd el, az igazi szeretet nem a reflektorfényben van. Ha csak egy szál virágot hoz és ad két puszit, az is elég.
Én azt gondolom, hogy te azért hisztizel, mert ajándékot kaptál mindig, ezerszámra (értsd pénzzel akarták a szüleid és a rokonaid kiváltani azt, amit nem lehet), de a valódi szeretettel soha életedben nem, vagy nem sűrűn találkoztál.
Én megértelek Kérdező, nekem is rosszul esne... egyszer van egy évben, végre nem egy szürke nap:) és ha a kérdező vacsorához, virághoz volt szokva, akkor ezek után jogos a sértődöttsége. Én is titkon várom, hogy mit talál ki a párom, és fordítva is, szeretünk meglepetést okozni. Egy világ törne össze bennem is, ha elfelejtené...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!