Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett, szuleim, nagyszuleim, nagynénémék jottek felkoszonteni, és párom annyit se mondott fapapucs, nem is beszélve arrol, hogy nem vett ajándékot. En ehhez nem vagyok hozzászokva minden éven gyertyafényes vacsora, virágcsokor ajándék várt, most meg semmi. Mondtam neki elválok, o kerlel hogy bocsássak meg. Ti mit tennétek?2013. szept. 27. 18:35
1/46 anonim válasza:
Ezért elválni? Kicsit vicces szerintem..
Bár lehet pont azért érintett ennyire rosszul,mert minden évben el voltál kényeztetve..
2/46 anonim válasza:
Nem értem hogy lehet ilyen hülye dolog miatt elválni ha szeretsz valakit.
3/46 anonim válasza:
Lehet, hogy valami oka volt, hogy ezt csinálta (a semmit).
4/46 anonim válasza:
Vagy kamuzol vagy hulye vagy. Meg ne említsd ismerőseidnek, mert ki fognak röhögni:D
5/46 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Tudod ha most elválsz, és öregebb leszel, akkor már annak is örülni fogsz ha lesz egyáltalán aki elfelejti a szülinapodat.
6/46 anonim válasza:
Hát azért el nem válnék, de nagyon bántana - főleg hogy utólag sem mondott semmit vagy nem tudom. Legalább vinne el valahova cserébe vagy lepne meg valamivel és úgy kérne bocsánatot...
7/46 anonim válasza:
Én a helyében elhagynálak.
A te viselkedésed inkább válóok, mint a születésnap elfelejtése.
9/46 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy kamu a kérdés, mert ha nem, akkor az azt jelentené hogy vannak ennyire hülye emberek mint te. :(
10/46 anonim válasza:
egyébként egy jó nagy pofon lenne még neked jogos :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!