Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom megfeledkezett a szulina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett, szuleim, nagyszuleim, nagynénémék jottek felkoszonteni, és párom annyit se mondott fapapucs, nem is beszélve arrol, hogy nem vett ajándékot. En ehhez nem vagyok hozzászokva minden éven gyertyafényes vacsora, virágcsokor ajándék várt, most meg semmi. Mondtam neki elválok, o kerlel hogy bocsássak meg. Ti mit tennétek?

2013. szept. 27. 18:35
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%
kamu!!
2013. szept. 27. 18:48
 12/46 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképp válj el. Egy ilyen idiótától mint te biztos talál ezerszer jobbat.
2013. szept. 27. 18:49
 13/46 anonim ***** válasza:
88%
Kamu vagy nem kamu, én legalább röhögtem egy faxxxát!
2013. szept. 27. 18:52
 14/46 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu, nem szokásom valotlan dolgokat kiírkálni. De mit csináljak nagyon bánt a dolog, foleg úgy hogy neki múlt honapban vol a szulinapja, és én egy komplett szulinapi bulit szerveztem neki mint az amerikai filmekben. Mire hazaért mindenki csendben várta a lakásban, bejott és nagy ovácioval fogadtuk. A buli mellett tortát sutottem neki, és a fo ajándéka egy bárpult volt amire már nagyon régota áhítozott.
2013. szept. 27. 18:54
 15/46 anonim ***** válasza:
80%
Nemcsak elválnék, fel is jelenteném cserbenhagyásért!
2013. szept. 27. 18:55
 16/46 anonim ***** válasza:
87%
Ha eddig minden szülinapodon ilyen "meglepetést" kaptál, lehet úgy gondolta, hogy most azzal lep meg, hogy semmit se kapsz. Tudod,hogy tényleg meglepődj. Nekem is rosszul esne, de eszembe nem jutna elválni.
2013. szept. 27. 18:56
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy rosszul esik és duzzoghatsz is egy kicsit, de emiatt elválni eléggé nevetséges lenne..
2013. szept. 27. 18:57
 18/46 anonim ***** válasza:
58%
Azért gondolkozzàl már mielőtt kinyitod a szád. Nagyon primitiv lehetsz ha ezért elakarsz vàlni .mondjuk lehet jobb lenne a párodnak.
2013. szept. 27. 18:58
 19/46 A kérdező kommentje:
Jo aláírom elválni durva lenne, de egész éjszakát átsírtam annyira megbántva érzem magam. Nem is szoltam hozzá már egy napja.
2013. szept. 27. 19:01
 20/46 anonim ***** válasza:
78%

Igen, ez rohadtul bántana engem is...De ezért elválni?! Miért nem beszélsz vele, miért felejtette el...Nem lehet, hogy sok a munka?(ez persze nem mentség, de megérthető az ő álláspontja is kicsit...)

Szóval ülj le vele beszélni, ahelyett, hogy ilyen dolgokat mondasz neki! Mert hibázott, de ezért ilyeneket mondani szerintem ugyanúgy hiba...

2013. szept. 27. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!