Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom megfeledkezett a szulina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett, szuleim, nagyszuleim, nagynénémék jottek felkoszonteni, és párom annyit se mondott fapapucs, nem is beszélve arrol, hogy nem vett ajándékot. En ehhez nem vagyok hozzászokva minden éven gyertyafényes vacsora, virágcsokor ajándék várt, most meg semmi. Mondtam neki elválok, o kerlel hogy bocsássak meg. Ti mit tennétek?

2013. szept. 27. 18:35
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon rossz lehet, el sem tudom képzelni. Na de ezért elválni??? Megbeszéltétek egyébként? Mondott valamit, hogy miért felejtette el?
2013. szept. 27. 19:10
 22/46 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy?
2013. szept. 27. 19:11
 23/46 anonim ***** válasza:
47%

nem semmi! én a 27 évem alatt egy szülinapomat nem tudtam megtartani de nem is rendezett senki bulit.még babakoromban sem

egyszer kaptam egy tortát 12 évesen amiböl hiányzott egy szelet

levágtam hogy az anyu tortája volt ö kapta 2 nappal elötte a szülinapjára.mindig mindenki elfelejti a mai napig.mostani párom is elfelejtette idén.nem fogom ezért kevésbé szeretni.lehet nekem már egy családtagommal sem kéne beszélnem...??

2013. szept. 27. 19:11
 24/46 A kérdező kommentje:
Nem lehet a munka miatt, mert a lakásunk még nincs teljesen kész nemrég koltoztunk, ezért a rokonok bejelentkeztek egy hete, hogy jonnek felkoszonteni és megnézni a lakást is. Ezért mi egeész héten keményen dolgoztunk, hogy befejezzunk minden aproságot amivel még kicsinosíthatjuk a lakást. a vendégek vasárnap jottek. o pedig nem reagált semmit az "eseményre"
2013. szept. 27. 19:12
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

Ebből az egészből símán az jött le neki, hogy az odahordott ajándékok olyan "lakás-avató" ajándékok, és meglehet, hogy csak jóval később "esett le" nála, hogy valójában szülinapod IS volt.

De édesem a "jóban-rosszban", "holtomiglan-holtodiglan" és hasonló fogadalmak valódi jelentése ennél azért jóval többet takar. Az ember ennél sokkal jelentősebb csalódás, vagy elkövetett "kisiklás" esetén sem rugja fel az esküjét!

A hosszú házasság titka a türelem, a megbocsátás, a tolerancia oda-vissza. Ma ő hibázott (egy kicsit), kérdés, holnap te tiszta véletlenül vajon mit fogsz elkövetni vele szemben?

Ha valóban szereted, eszedbe sem jutna a válás, mert tudnád, hogy azzal nemcsak őt, te magadat is büntetnéd.

2013. szept. 27. 19:23
 26/46 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, egy valóban jó házasság a feleség elgondolkodik, hogy mi lehet a probléma, amiét a férje elfeledkezett róla, és nem duzzogna, hanem megkérdezné, hogy gond van valamivel, munka, család, estébé? De te csak duzzgj és ne szólj hozzá.
2013. szept. 27. 19:24
 27/46 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ezért szól mindig anyám is és a párom is, ha a családban valami szülinap közeleg. Hogy aztán ne legyen belőle sértődés. Például: szia kicsim, jövő héten szülinapom van, ne felejtsd el!
2013. szept. 27. 19:35
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor simán lehet, hogy csak a sok munka, a lakással kapcsolatos dolgok miatt elfelejtette. Biztos nagy fennforgás volt.

Ja és tényleg hasznos célzásokat tenni, ahogy már írta valaki :)

Nekem gyerekkoromban anyukám elfelejtette a névnapomat, mert éppen költözködtünk, aztán jött a testvére felköszönteni, akkor esett le neki. Azóta is jókat röhögünk ezen a történeten, ha eszünkbe jut! :)

2013. szept. 27. 19:57
 29/46 anonim ***** válasza:
95%
Egy magyar klaviatúrát igazán vehetett volna neked, legalább tudnál írni ö, ü, ó ő betűket is.
2013. szept. 27. 20:05
 30/46 anonim ***** válasza:

hat te nem vagy 100

Ez valook lenne?? akkor soha ne menj egy kapcsolatba se bele Maradj egyedul magadban kevesbe csalodhatsz.

2013. szept. 27. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!