Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megfeledkezett a szulinapomrol. El akarok válni? Jogos?
nem semmi! én a 27 évem alatt egy szülinapomat nem tudtam megtartani de nem is rendezett senki bulit.még babakoromban sem
egyszer kaptam egy tortát 12 évesen amiböl hiányzott egy szelet
levágtam hogy az anyu tortája volt ö kapta 2 nappal elötte a szülinapjára.mindig mindenki elfelejti a mai napig.mostani párom is elfelejtette idén.nem fogom ezért kevésbé szeretni.lehet nekem már egy családtagommal sem kéne beszélnem...??
Ebből az egészből símán az jött le neki, hogy az odahordott ajándékok olyan "lakás-avató" ajándékok, és meglehet, hogy csak jóval később "esett le" nála, hogy valójában szülinapod IS volt.
De édesem a "jóban-rosszban", "holtomiglan-holtodiglan" és hasonló fogadalmak valódi jelentése ennél azért jóval többet takar. Az ember ennél sokkal jelentősebb csalódás, vagy elkövetett "kisiklás" esetén sem rugja fel az esküjét!
A hosszú házasság titka a türelem, a megbocsátás, a tolerancia oda-vissza. Ma ő hibázott (egy kicsit), kérdés, holnap te tiszta véletlenül vajon mit fogsz elkövetni vele szemben?
Ha valóban szereted, eszedbe sem jutna a válás, mert tudnád, hogy azzal nemcsak őt, te magadat is büntetnéd.
Akkor simán lehet, hogy csak a sok munka, a lakással kapcsolatos dolgok miatt elfelejtette. Biztos nagy fennforgás volt.
Ja és tényleg hasznos célzásokat tenni, ahogy már írta valaki :)
Nekem gyerekkoromban anyukám elfelejtette a névnapomat, mert éppen költözködtünk, aztán jött a testvére felköszönteni, akkor esett le neki. Azóta is jókat röhögünk ezen a történeten, ha eszünkbe jut! :)
hat te nem vagy 100
Ez valook lenne?? akkor soha ne menj egy kapcsolatba se bele Maradj egyedul magadban kevesbe csalodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!