Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanatok valami vigasztalot?
7 honapos terhes vagyok es egyedul maradtam.En mondtam ki az utolso szot,mert olyan ocsmanyul viselkedett velem a "parom" az utobbi 2 honapban,hogy mar nem birtam tovabb elviselni.Nem mennek reszletekbe,de tenyleg borzalmas volt,szinte minden nap sirtam,nem tudtam aludni es allando stresszben eltem.
Ennek ellenere nagyon megvisel a szakitas...
Az erdekelne,hogy vannak-e itt masok,akik hasonlo helyzetben voltak?Ti megtalaltatok utana a boldogsagot?Tudtok val
ami megnyugtatot mondani? :-(
23/L
Bizonyitekom sajnos nincs;meg nem is tudom,hogy ezzel igy foglalkozna-e a rendorseg...De vegulis annyit megtehetek,hogy tiltom a szamat meg anyunak is ezt tanacsolom...Ha meg esetleg idejon,akkor megmondom neki,hogy ha nem megy el 1 percen belul,akkor kihivom a rendoroket es majd ok elviszik.Hetkoznap amugy sokat dolgozik,nem igazan van ideje ezekre a dolgokra,szoval most par napig fellelegezhetek...
Egyebkent nagyon koszonok minden valaszt!
Ugyes valasztas volt reszedrol emberismereted nulla.
Legkozelebb varj 5/10 evet mielott gyereket valasz es ismerd meg acgyerek apjat ez egy jotanacs
Koszonom a biztato,pozitiv hozzaszolasokat,sok erot meritettem beloluk.
Nem volt mindig ilyen,mostanaban viszont nagyon megvaltozott...
Kedves utolso elotti!
Kepzeld el,14 eves korom ota ismerem a volt paromat es 5 evet voltunk egyutt.Nem tudom mibol gondoltad,hogy egy 1 eve tarto kapcsolatrol van szo...
Lehet,hogy nem vagyok jo emberismero,de olyan is elofordul,hogy valaki valamiert megvaltozik...Aki ismeri,senki nem hinne el rola,hogy ezt muvelte,szerintem meg a sajat anyukaja sem...
Szoval mint latod 5-10 ev ismeretseg sem garancia,de szerintem 40-50 sem,mert ha igy lenne,akkor nem lennenek valasok...
Koszi mindenesetre az epito jellegu es kedves hangvetelu hozzaszolasodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!