Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mondanátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el az eljegyzést anyukátoknak. Ha?

Figyelt kérdés
Én 24, Anya 44 éves. A szüleim nagyon régen elváltak. Anyának 8 éve van egy élettársa, született is gyerekük aki 5 éves. Folyamatosan az esküvőjükkel van meglőve, szívja is a pasi vérét rendesen vele, aki még el sem jegyezte, semmi hajlandóságot nem mutat a házasságra. (Nem is csodálom.) A pasi évek óta külföldön dolgozik, elég sanszos, hogy azért, mert ,,hivatalosan" nem szeretné a családot elhagyni (tutyimutyi), így van rá indok, hogy miért nincs otthon-nem sokkal keres többet, mint itthon. Anya egyébként is verseng velem, nem gyöngén. Erre a párom világított rá. Elég kellemetlen, hogy nem velünk örül-vagy nekem örül. Az esküvő témán meg olyan szinten lovagol, hogy ha hazanézek akkor kb minden második alkalommal előjön, hogy mert ő milyen esküvőt szeretne, múltkor vett egy fehér fehérnemű szettet, elkezdi, hogy ezt félreteszi az esküvőjükre, milyen ruha lesz rajta, kit hív meg stb... Mindezt úgy, hogy látjuk, hogy nem is jó a kapcsolatuk. Most, hogy csináljam? Álljak elé egyedül, vagy a párommal , vagy -amit nem szerettem volna- szimplán kiírom facebookra, és akkor egyedül otthon forrja ki magát?
2013. aug. 15. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Felnőtt nő vagy. Miért kell otthon laknod a beteg lelkű anyáddal? Ha eljegyez a párod, akkor el is vesz feleségül belátható időn belül? Ha összeházasodtok, onnantól meg pláne külön életed van, semmi köze hozzá. Azt csinál az anyád, amit akar, ha forrong, forrong, kit érdekel. Neked új családod van.
2013. aug. 15. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Elég kellemetlen, hogy nem velünk örül-vagy nekem örül."

- huhh. Nem mondanám el és messzire kerülném, mielőtt irigységével és rivalizálással tönkretenné a fiatalságomat és a boldogságomat. Apukádnak mondjátok el.

2013. aug. 15. 13:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem lakok otthon. A húgom-akit imádok- miatt látogatom, meg nyelem le a hülyeségeit.
2013. aug. 15. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Amikor a párom megkérte a kezem (meglepi volt egy étteremben), mi a vacsi után egyből anyukámékhoz mentünk, hogy elújságolhassam. Először meg is ijedtek, hogy baj van, hogy fél 10-kor beállítunk, én meg csak az orra alá dugtam a kezem, hogy a párom megkérte a kezem. Örültek.

De a facebookra akkor se írnám ki, ha maga Vilmos herceg kérte volna meg a kezem. Ez nem tartozik senkire, akire meg igen, annak elmondja az ember szóban. Nekem a családi állapotom sincs kint (házas), nem azért mert titok vagy szégyellem, de a névváltoztatás pont elég volt, azt megcsináltam.

2013. aug. 15. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Elé állnék és elmondanám neki. Szomorú, ha a saját anyád irigy rád, de mivel már nem is élsz otthon, nem tud mit tenni, idővel nyilván megbékél a helyzettel.

(Az már csak a személyes véleményem, hogy szerintem iszonyat gáz, mikor kiírják Facebookra, nekem is kiírta egy csomó ismerősöm, rá fél évre meg már együtt sem voltak.)

2013. aug. 15. 13:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Apa legalább örülni fog, az vigasztal.:) Igazából szerettem volna ha személyesen mondjuk el mindenkinek a családban, nem csípem ezt a net-eljegyzés dolgot, de most már csábítgat a dolog.
2013. aug. 15. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Facebook- semmiképp se onnan tudja meg! Az nagyon megalázó lenne, bármilyen is, még is csak az anyád! Szerintem pároddal együtt jelentsétek be! Ha meg úgyis el van az esküvő szervezéssel, akkor most lesz rá egy kis alkalma, nektek be bír segíteni! Nem tettetek semmi rosszat, hogy titkolni kelljen, meg szégyellni! Mondjátok el nyugodtan, az meg az ő baja, ha iregykedve fogadja!
2013. aug. 15. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el neki nyugodtan, csak leesik neki, hogy őt nem fogja ez a pasi elvenni, ha már mindenkit eljegyeztek, csak őt nem.
2013. aug. 15. 13:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen-igen ezért nem tudom, hogy kellene, mert én szerintem is elég gáz! Hát valahogy nem így képzeltem...Kérjük frissítse állapotát brrrrr..... A páromék igazi házasság párti nagy család. Együtt élünk 2. éve, építjük a házunkat, szeretjük egymást. Csak anya miatt csalódott vagyok már előre is. Annyit mondott a párom, hogyha elkezd megjegyzéseket tenni amikor ő ott van akkor most már nem fogja kibírni, hogy ne szóljon be. Ha valami anyának nem tetszik akkor kb a tesómmal zsarol, ez a baj. Olyanokat mond a kicsinek, hogy nem kell hozzám odajönni, mert csak ő szereti, ilyenek. Szóval 2 hete rejtegetem a gyűrűt is.
2013. aug. 15. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9: Nem lenne értelme egy beszólós rosszízű dologgá degradálni a ti ünnepi pillanatotokat. Apukádnál ünnep, anyukádnak meg egyedül(!!!) mondd el: összeházasodunk - szárazon, tényszerűen, nem kell semmi cifrázás, mert sebet okozhat, és éket verhet közétek.

Sok boldogságot nektek!

2013. aug. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!