Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan tudja titokban tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudja titokban tartani a fiú az eljegyzést? Lányok ti észrevettetek belőle valamit? Sejtettétek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Először is jó esetben nem fiúk és lányok házasodnak, hanem férfiak és nők. :) Bár a fiatal korban kötött házasságokból is kisülhet valami, de azért nem árt egy bizonyos érettség.

Sejtettem, hiszen együtt vettük meg a karikagyűrűket, és akkor már szerveztük az esküvőt is. Azt az egyet nem tudtam, hogy pontosan melyik nap lesz készen a gyűrűnk. Aztán elvitt a Párom abba az étterembe, ahol először randiztunk és ott egy mécsesekből kirakott szívben térdelve kérte meg a kezemet. :) Csodálatos pillanat volt...

Én mindig azt vallottam, hogy ezt a döntést nem szerencsés egyedül meghoznia az egyik félnek, hanem két ember közös döntése kell, hogy legyen. Persze mindenki másképp csinálja. :)

24N

2013. jún. 22. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsi a kérdésfeltevésért, csak nekem így jobban hangzott, mint hogy : Nők ti észrevettetek belőle valamit :) Köszi a választ, tényleg szép pillanat lehetett :)
2013. jún. 22. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Én nem vettem észre azt,h mi készül,de valami gyanós volt. Szólt a párom,h el kell neki menni vkihez,én éppen dolgoztam,erre az a valaki bejött hozzám...elhiheted,h nem az eljegyzésre gondoltam :D Akkor ment megvenni a gyűrűt,össze is vesztünk,m ő továbbra is azt állitotta,h ott volt...aztán a munkából hazaértem,bent volt a szobában,be se mentem hozzá,mentem köszönni a szüleimnek....erre ah hátranéztem ott térdelt mögöttem:))
2013. jún. 22. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem vettem belőle észre semmit, nem gondoltam, hogy 1,5 év után megkéri a kezem. Bár nagyon jó volt a kapcsolatunk (most is az) és beszéltünk róla, hogy mindkettőnknek fontos a házasság, de ennyiben is maradt.

Vissza gondolva az a nap az egyik legszebb a top3ból. :)

Karácsonykor akarta volna megkérni a kezem, de nem bírt várni a kicsi szívem. Imádom :)

Azóta eltelt 2 év, boldog házasok vagyunk, az első babánkat várjuk.

2013. jún. 22. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk egyszerű volt: mielőtt összejöttünk, mi hosszan ismerkedtünk, megkérte a kezem gyűrű nélkül, úgy mondtam igent még az első csók vagy kézfogás előtt, hogy eleve örökre terveztünk. 3 év múlva közösen felvetettük az esküvőt, mint témát, megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk, semmi meglepi nem volt. 10 év boldog házasság, 4 gyerek, szóval nem a meglepin múlik.
2013. jún. 25. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Az eljegyzést sehogy... max. a lánykérést!

Ha van egy kis esze, meg szervező készsége, akkor titokban lehet tartani. Meg az is segít, ha a lány nem kíváncsiskodik, és nem üti bele az orrát mindenbe!

2013. jún. 26. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a tervbe vett eljegyzésre gondoltál, kérdező? Mert magát az eljegyzést, mint megtörtént eseményt, elég nehézkes lenne titokban tartani.
2013. jún. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!