Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja titokban tartani a fiú az eljegyzést? Lányok ti észrevettetek belőle valamit? Sejtettétek?
Először is jó esetben nem fiúk és lányok házasodnak, hanem férfiak és nők. :) Bár a fiatal korban kötött házasságokból is kisülhet valami, de azért nem árt egy bizonyos érettség.
Sejtettem, hiszen együtt vettük meg a karikagyűrűket, és akkor már szerveztük az esküvőt is. Azt az egyet nem tudtam, hogy pontosan melyik nap lesz készen a gyűrűnk. Aztán elvitt a Párom abba az étterembe, ahol először randiztunk és ott egy mécsesekből kirakott szívben térdelve kérte meg a kezemet. :) Csodálatos pillanat volt...
Én mindig azt vallottam, hogy ezt a döntést nem szerencsés egyedül meghoznia az egyik félnek, hanem két ember közös döntése kell, hogy legyen. Persze mindenki másképp csinálja. :)
24N
Nem vettem belőle észre semmit, nem gondoltam, hogy 1,5 év után megkéri a kezem. Bár nagyon jó volt a kapcsolatunk (most is az) és beszéltünk róla, hogy mindkettőnknek fontos a házasság, de ennyiben is maradt.
Vissza gondolva az a nap az egyik legszebb a top3ból. :)
Karácsonykor akarta volna megkérni a kezem, de nem bírt várni a kicsi szívem. Imádom :)
Azóta eltelt 2 év, boldog házasok vagyunk, az első babánkat várjuk.
Az eljegyzést sehogy... max. a lánykérést!
Ha van egy kis esze, meg szervező készsége, akkor titokban lehet tartani. Meg az is segít, ha a lány nem kíváncsiskodik, és nem üti bele az orrát mindenbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!