Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés titokban?!?
A barátom el szeretne jegyezni, én is szeretném, de nem szeretném elmondani a családnak. Mivel még fiatalok vagyunk, 18, így még a család nem tartaná jó ötletnek, de mi már biztosak vagyunk benne.
Van valaki akit úgy jegyeztek el hogy csak a 2ember, azaz a pár tud róla?
Simán megoldható, hogy összeültök egy este filmnézés után és a fiú megkéri a lány kezét.
Arra nem árt gondolni, hogy gyűrűk azért kellenek mert mégiscsak úgy az igazi.
Azért írtam, hogy gyűrűk mert mindkettőtöknek jár ekkortól.
Eljegyzett pároknál bal gyűrűsujjon, házasságot követően jobb gyűrűsujjon hordandó.
Gyűrű persze :)
De ha nem karika gyűrű, hanem kis köves, eljegyzési gyűrű, akkor az csak a lánynak kell nem? :))
Az ilyen kérdéseken jót tudok röhögni. Köszi :)
Akkor felvilágosítanálak, hogy azért mert most divat lett mindenkit 2 nap járás után eljegyezni (akár úgy is hogy a lány a fiút), 5 év múlva házasság, pár év múlva válás, és mindezt szerencsétlen gyerek szívja...
És ha azt hiszed, hogy ettől eggyel magasabb fokra lép a kapcsolatotok, akkor is nagyon tévedsz, ugyanis ez "csak" a fiú házasodási szándékát jelezte az egész család rokonság számára, még anno amikor az emberek nem akartak 18 évesen "hű-de-sokat-tapasztalt felnőtt"-nek látszani.
És köszi még egyszer, ma legalább jó napom lesz :))
"Kedves" 18:45 :)
Először is nem tudom mi divat Mo.-on, mert nem ott élek. Itt nincs semmi féle divat eljegyzés, sőt itt kevés a házasság. És ha már ilyen szépen rákérdeztél, 1éve vagyunk együtt.
Engem is 18 évesen jegyzett el így titokban a párom, fél év után. Azóta is együtt vagyunk.
Nincs ebben semmi megvetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!