Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés titokban?!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés titokban?!?

Figyelt kérdés

A barátom el szeretne jegyezni, én is szeretném, de nem szeretném elmondani a családnak. Mivel még fiatalok vagyunk, 18, így még a család nem tartaná jó ötletnek, de mi már biztosak vagyunk benne.

Van valaki akit úgy jegyeztek el hogy csak a 2ember, azaz a pár tud róla?

2011. máj. 24. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem éljél még pár évet, vele is és nélküle is.
2011. máj. 24. 19:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Mért élnék nélküle ha én csak Vele akarok lenni?
2011. máj. 24. 19:12
 13/21 napietus ***** válasza:
51%

az eljegyzés nem hivatalos aktus, így természetesen lehet úgy, hogy senki nem tud róla. ráadásul nem is sokat jelent, egy eljegyzést bármikor fel lehet bontani.

egyébként nem véletlenül nem tartják jó ötletnek, de mindegy, nincs jelentősége.

2011. máj. 24. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk félig titkos eljegyzés volt.

Szülők nem tudnak róla, egyik családé se, csak a barátok, ismerősök. (azok meg úgyse szólják el magukat, mert nem ismerik a szüleinket, pláne párom szüleit)

Én 21(L) vagyok, ő 27(F), 5 éve együtt, de mivel sose voltam kedvenc náluk, ezért maradt a titkos dolog.

2011. máj. 24. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Párom egyik jó haverja titokban jegyezte el a barátnőjét, igaz ők már 24 évesek, és miután meglett a közös gyűrű (1.5 hónap múlva, mert csináltatták) utána jelentették be hivatalosan. Igaz ez nem a te esetedhez hasonló, csak gondoltam leírom.

Lehet, hogy ezért "megkövezel", de ha egy kicsit végiggondolod ezt az eljegyzést, rá kellene jönnöd, hogy a szüleid nem hülyék, egy pasi nem ad csak úgy egy gyűrűt a barátnőjének, főleg aki a gyűrűs ujján hordja. És az, hogy most úgy gondoljátok, hogy együtt fogjátok leélni az életeteket ez még korai, 1 éve jártok CSAK. Ha már 5 éve lennétek okés, de még az sem biztos, nagyon sok váratlan fordulatokat hozhat még az Élet.

Eljegyzést pedig általában akkor tartanak miután biztosak benne, hogy 1 max 2 év múlva esküvő. Ha szeretitek egymást akkor 3 év múlva is ráérnétek eljegyzést tartani, abban a korban már meg kellene lennie a megfelelő anyagi háttereteknek + egy biztos munka! Akik általában 18 éves korukban eljegyzik egymást, a lány részéről + egy jó dolog, hogy mutogassa a gyűrűjét.

De ezeket a dolgokat ti döntitek el.

2011. máj. 25. 07:09
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
mi értelme az eljegyzésnek ha nem követi esküvő? így nem jelent az egész semmit, pont az eljegyzés lényegét felejtitek ki a dologból. ha ígyis úgyis együtt lesztek, nem mindegy hogy van e gyűrű az ujjadon? ha csak a tudat számít, hogy együtt akartok lenni, ahhoz nem kell gyűrű, azt már érzitek most is, nem?
2011. máj. 25. 10:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Előzővel valahol egyetértek.A hosszú jegyességekből nem szokott házasság lenni,de persze ne legyen igazam.
2011. máj. 25. 11:38
 18/21 A kérdező kommentje:

07:09 -nek

Dehogy kövezlek :) Hisz ez a Te saját véleményed. Igen lehet hogy ráérnénk, sőt biztos, de mi már annyi mindent megtettünk egymásért, hogy úgy gondoljuk, hogy ez jó lenne. Munkánk is van, saját pénzből élünk :)

10:02.

Igen ám, de ez még csak egy kettőnk közti eljegyzés lenne. Az esküvő előtt 1-2 évvel, normálisan lenne eljegyzés, vacsora, stb :)

2011. máj. 25. 17:08
 19/21 napietus ***** válasza:
egyébként az eljegyzésnek pont az az értelme, hogy a világ előtt is nyilvánvalóvá tesszük, hogy össze szeretnénk házasodni. erre találták ki. szóval lehet titokban, nem árt, nem is használ, mert, mint írtam bármikor fel lehet bontani. ilyenkor a gyűrűt illik visszaadni, bár nem mindenki fogadja el.
2011. máj. 25. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Most lehet én leszek megkövezve de szerintem ez így "hülyeség"!Nem akarlak megbántani,távol álljon tőlem,de ha az én párom ilyen titkos "izét" akart volna biztos nemet mondok!Ha nem bohóckodásra megy a dolog és arra hogy 18 évesen döngethessétek a melleteket hogy eljegyzésetek volt akkor a minimum hogy a komoly szándékát jelzi a szüleimnek!Nem örülnek neki?Hát én se örülnék ha a lányom 18 évesen a legelső akárkivel eljegyeztetné magát!Szinte még nem is éltetek...honnan lehetnél biztos benne?Amúgy meg ha tényleg annyira akarjátok az eljegyzés,akkor igen is legyen vér a pucájában(relatíve "felnőttnek" minősültök)és üljön le a szüleiddel és mondja el nekik azt hogy mit érez irántad és hogy ő tényleg veled akar lenni!Ha meg tudja győzni őket akkor ok,ha nem akkor tiszteletben kéne tartsa mert a szüleidet mert a SZÜLEID!

Remélem érted mire akarok kilyukadni és ne hari ha megbántottalak de én ezt így gondolom!

A 10:02-nek mondanám hogy nálunk se a konkrét esküvő volt az oka az eljegyzésnek,hanem az hogy mi tudjuk mennyit ér a kapcsolatunk és hogy szorosabb a kötelék mint hogy puszta "barát/barátnő" legyünk vagy "élettársak"!De jelzem mi nem egy meg nem két sz*r kapcsolaton vagyunk túl és nem is 18 évesek vagyunk,szóval tudtuk jól mit csinálunk!Mellesleg lesz esküvő majd...egyszer csak!:)

2011. máj. 28. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!