Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mondanátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el az eljegyzést anyukátoknak. Ha?

Figyelt kérdés
Én 24, Anya 44 éves. A szüleim nagyon régen elváltak. Anyának 8 éve van egy élettársa, született is gyerekük aki 5 éves. Folyamatosan az esküvőjükkel van meglőve, szívja is a pasi vérét rendesen vele, aki még el sem jegyezte, semmi hajlandóságot nem mutat a házasságra. (Nem is csodálom.) A pasi évek óta külföldön dolgozik, elég sanszos, hogy azért, mert ,,hivatalosan" nem szeretné a családot elhagyni (tutyimutyi), így van rá indok, hogy miért nincs otthon-nem sokkal keres többet, mint itthon. Anya egyébként is verseng velem, nem gyöngén. Erre a párom világított rá. Elég kellemetlen, hogy nem velünk örül-vagy nekem örül. Az esküvő témán meg olyan szinten lovagol, hogy ha hazanézek akkor kb minden második alkalommal előjön, hogy mert ő milyen esküvőt szeretne, múltkor vett egy fehér fehérnemű szettet, elkezdi, hogy ezt félreteszi az esküvőjükre, milyen ruha lesz rajta, kit hív meg stb... Mindezt úgy, hogy látjuk, hogy nem is jó a kapcsolatuk. Most, hogy csináljam? Álljak elé egyedül, vagy a párommal , vagy -amit nem szerettem volna- szimplán kiírom facebookra, és akkor egyedül otthon forrja ki magát?
2013. aug. 15. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ATtól még mert ő szeretne saját lagzit nem biztos, hogy nem fog örülni a tiednek! Az én lagzimnak is örültek a barátnőim, akik sizntn szeretnének férjhez menni.
2013. aug. 15. 13:56
 12/12 A kérdező kommentje:
1. Ha elé állok akkor ,,hátulról" igyekszik majd lenyomni a kedvem. Erre gondoltam azt, hogy jöhet a 2.-es verzió, a párom jön velem, mint lelki támasz. Ezt meg írtam miért nem jó. 3.Igazatok, van! Facebookra írni, akárhogy is, genyóság lenne. Igazából ezért voltak kétségeim, ezért írtam ki a kérdést. Barátnőim azt tanácsolták, hogy írjam ki és tojjam le. Nekem ez nem egyezik az értékrendemmel. Túlesek rajta. Köszi.
2013. aug. 15. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!