Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jòl gondolom igy az eljegyzést?
Szerintem eljegyezni valakit akkor kell, ha házasságot is terveztek a közeli jövőben(1-2 éven belül). Persze ezért a véleményemért lepontoznak, felakasztanak, felnégyelnek, majd a Dunába vetnek majd, de hát most nem ez a lényeg. :)
Gyűrű nélkül is elmondhatod, hogy te ezt nagyon komolyan gondolod, és hidd el, ez őszintébb lesz mindenféle gyűrűzgetésnél, hiszen esküvőre úgysem készülsz. Ha gondolod, vehetsz egy ajándékot is a "bejelentésed" mellé, például egy nyakláncot vagy karkötőt, ami mindig rád emlékezteti majd. Ez lehet az első lépés az elköteleződés felé. Hogy jelzed neki, hogy te komolyan gondolod. Aztán, ha a technikai feltételek is adottak lesznek, jöhet az igazi eljegyzés. Szerintem. :)
Ez így nagyon szép :) Viszont ha eljuttok a konkrét tervezésig, azért kérd el a szüleitől is :P Az egy szép szokás :)
Amúgy mióta vagytok együtt?
Egyáltalán nincs tervben esküvő vagy csak még nincs?
Véleményem szerint jó ötlet így, ha nem akarsz, nem kell nagy felhajtást csinálni belőle.
Két kérdés:
- egyáltalán együtt éltek, vagy úgy hasraütésszerűen jutottál erre a döntésre?
- minek jegyzed el, ha eszed ágában sincs még egy ideig házasságra adni a fejedet? Ez egy komoly döntés, nem játék és szórakozás.
Szia,
Nekem vett a volt barátom anno egy gyűrűt (3 hónapja voltunk együtt). Nem eljegyzésként, hanem egy komolyan gondolom gyűrűt vett, és ez így szerintem aranyos volt. Nem kell megkérni, vehetsz neki egy egyszerűbb gyűrűt (ha már erre gondoltál), és elmondhatod neki, hogy mennyire szereted és ezt a gyűrűt azért adod, mert komolyan gondolod kettőtök között és, ha rá néz akkor mindig eszébe jutsz majd. Szerintem ez bőven aranyos, nekem nagyon megdobogtatta a szívemet így a dolog.
Éreztem, hogy komolyan gondolja, de azért mégse volt eljegyzés hangulata a dolognak.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!