Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak előre lehet! Ha a pár megbeszéli egymással, hogy össze akarnak házasodni, megveszik a jegygyűrűket, akkor megtarthatják az eljegyzést.
A lánykérés MÉG nem eljegyzés, akkor sem, ha a fiú ad egy gyűrűt a lánynak. Az csupán egy ékszer.
Nekem nem nagy felhajtással kérte meg a kezem a férjem. Beszélgetés közben kérdezte meg, hogy feleségül mennék-e hozzá. Igent mondtam, egy hónap múlva eljegyeztük egymást, fél év múlva összeházasodtunk.
Mindent lehet
Nem mindenki vágyik meglepetésre.
Sőt nagyon sokan vannak akik nincsenek is eljegyezve, ah szigorúan vesszük.
Tehát sosem hangzik el a kérdés, nem hordanak előbb gyűrűt, nem tartanak eljegyzési vacsit/ebédet
(bár szerény véleményem szerint ha elhangzik a kérdés, vagy megbeszélik az már jegyesség, ha nincs ugyanez igaz a gyűrűre.
---- ha van vacsi ha nincs ugyanez igaz a gyűrűre
(bocsánat többet töröltem)
Persze, hogy meg lehet, sőt... Szerintem nem is árt ezt párszor megrágni mielőtt megtörténik a tényleges lánykérés. Mindenki máshogy gondolkozik erről, jó megosztani a terveket másokkal.
Nekem jól esne, ha valamilyen meglepetés keretein belül történne a lánykérés, ellenben most még pl nem szeretném és szerintem fontos az, hogy ezt a párom is tudja. Mi sokat beszélgetünk arról, hogy mikor lenne ideális.
Azzal sincs gond, ha ahogy előttem írták, egy beszélgetés keretein belül elhangzik a kérdés és kész.
Mi együtt mentünk gyűrűt venni, főként a méret miatt.
Hidd el, emlékezetes az is, legalább annyira, mint a meglepetés. Nagyon izgalmas volt, de szerintem jobb, hogy ott volt velem gyűrűvűsűrláskor.
Mi megbeszéltük az egészet, hogy össze akarunk házasodni stb. Szerintem felnőtt emberek beszélnek arról, hogy mit akarnak egy kapcsolattól, milyen terveik vannak és hova tartanak. Aztán egyszer egy köves gyűrűvel megkérte a kezem.
Mi karikát nem is csináltattunk, csak az esküvőre, addig nem hordunk semmit. Szóval az első válaszolóból kiindulva két hét múlva lesz az esküvőnk de nem is volt eljegyzésünk, jaj ugyan hagyjuk már... Ahány ház annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!