Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1,5 éve elhagyott egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve elhagyott egy másik nő miatt az esküvőnk előtt! Feladott mindent, közös otthont, eljegyzést, mindent! Most próbál a közelembe férkőzni újra! Leüljek vele beszélni a múltról vagy már felesleges és zavarjam el?

Figyelt kérdés
Én is hibás voltam, de az érdekében nem volt rá annyi időm(munkahely, iskola, háztartás)és mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, elment!Egy másik nővel...7 évig voltunk együtt!Nagyon nehéz volt felálni!És félek, hogy ha leülnék vele, csak felkavarná a kis nyugodt életem!Viszont válaszokat akarok, vagy inkább elégtételt?nem tudom, ha valaki evezett már ilyen csónakban vagy tud okosat mondani segítsen!!!!
2010. márc. 21. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz csalódni, kerüld el.
2010. márc. 21. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem beszélj vele. Így legalább végleg le tudod zárni a dolgot. Beszéljetek meg mindent, aztán viszonlátás, ha úgy alakul. Én ezt tenném, mivel mégiscsak egy 7 éves kapcsolatról van szó.
2010. márc. 21. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted őt, akkor mindenképp beszélj vele.. aztán majd elválik :)
2010. márc. 21. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló képpen jártam, 5 év után, már jegyesek voltunk, a legjobb barátnőmért otthagyott, egyik napról a másikra. Nem értettem, azóta is csak találgatok. Magyarázatot igazából akkor ugyanúgy nem kaptam, mint te, sőt, először az igazi okot is titkolta. Még mindig elég bizonytalan vagyok magamban és mindenben, de lassan talán már talpra állok. Egy dologban biztos vagyok: ha megint a közelembe akarna férkőzni, hagynám. Megmutatnám, hogy jobb ember vagyok, mint ő, hogy barátként lehet rám számítani, mégha elsőre furcsa is lenne, vagy fájna. De ha azt gondolja, hogy visszajöhet, csak mert eldobott, és mégsem jött be... ne is álmodjon róla.

2010. márc. 21. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
majd a köv. esküvő előtt is otthagy. ami egyszer nem működött, másodjára sem fog.
2010. márc. 21. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha emberileg normális, akkor beszélj vele.Mondd meg, hogy amikor neked kellett volna, akkor elment, neked nem kell egy ilyen kapcsolat. Keressen másik, vagy huszonötödik nőt, akinek ez kell, vagy nem tudja, hogy mi vár rá. Aki ezt egyszer megtette veled, az máskor még inkább úgy érzi, hogy megteheti. Egy qrvához bármikor vissza lehet menni, ha van elég pénze.Hozzád nem.

Ha nem normális, akkor még ennyit sem érdemel, hogy elmondd neki.

( Én véleményem.)

2010. márc. 21. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ha igazán szeretett volna semmi pénzért sem hagyott volna el, még akkor sem ha kevés időt tudtatok együtt lenni, zavard el még akkor is ha nehezedre esik, olyan embert elvenni aki nem is szeret, mert hiszen megcsalt, nem lenne sok értelme, szóval érted.
2010. márc. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!