Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elhagyott egy másik nő miatt az esküvőnk előtt! Feladott mindent, közös otthont, eljegyzést, mindent! Most próbál a közelembe férkőzni újra! Leüljek vele beszélni a múltról vagy már felesleges és zavarjam el?
Szia!
Én is hasonló képpen jártam, 5 év után, már jegyesek voltunk, a legjobb barátnőmért otthagyott, egyik napról a másikra. Nem értettem, azóta is csak találgatok. Magyarázatot igazából akkor ugyanúgy nem kaptam, mint te, sőt, először az igazi okot is titkolta. Még mindig elég bizonytalan vagyok magamban és mindenben, de lassan talán már talpra állok. Egy dologban biztos vagyok: ha megint a közelembe akarna férkőzni, hagynám. Megmutatnám, hogy jobb ember vagyok, mint ő, hogy barátként lehet rám számítani, mégha elsőre furcsa is lenne, vagy fájna. De ha azt gondolja, hogy visszajöhet, csak mert eldobott, és mégsem jött be... ne is álmodjon róla.
Ha emberileg normális, akkor beszélj vele.Mondd meg, hogy amikor neked kellett volna, akkor elment, neked nem kell egy ilyen kapcsolat. Keressen másik, vagy huszonötödik nőt, akinek ez kell, vagy nem tudja, hogy mi vár rá. Aki ezt egyszer megtette veled, az máskor még inkább úgy érzi, hogy megteheti. Egy qrvához bármikor vissza lehet menni, ha van elég pénze.Hozzád nem.
Ha nem normális, akkor még ennyit sem érdemel, hogy elmondd neki.
( Én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!