Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az eljegyzést családi összejöv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzést családi összejövetelkor vagy magunk közt is el lehet jegyezni egymást? (17 vunk)

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Előbb nőlj fel!
2010. szept. 5. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod adni a módját, első lépésként az édesapjától kell "kikérni". Persze titokban. Ha az apa rábólint, akkor a z eljegyzés maga már 2 ember dolga, nem az egész pereputtyé. Utána a bejelentésnél lehet családi összeröffenés, ünneplés.

Amúgy tényleg fiatalak vagytok hozzá, bár ti tudjátok :)

21/L

2010. szept. 5. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
első.. .. nem is kommentelem.. nyugodtan lehet kettesben is ahogy nektek jobb :D
2010. szept. 5. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:

igen. előbb nőlj fel.

de egyébként szerintem inkább egymás között. aztán be lehet jelenteni a családnak is. anyád ájulása után, meg meg lehet majd "ünnepelni" közösen.:D

2010. szept. 5. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Az eljgyzés csak egy jelképes dolog.

Mindenki úgy csinálja, ahogy éppen neki jólesik.

2010. szept. 5. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
ennyi idősen csináljátok titokban és tartsátok is úgy.mert mikor felbontjátok nem ég a pofátok az egész család előtt.
2010. szept. 5. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

A "nőlj fel" dolgot nem sértésként szántam.

17 éves korban, még rég nem tudja az ember, hol a helye.

Idő előttinek tartom a 17évesen való eljegyzést már, az 1 dolog, hogy fizikailag már érettek vagytok, szellemileg már kevésbé hinném ennyi idősen.

Azért még gondoljátok át, ott az egész élet.

Első voltam.

2010. szept. 5. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentelőnek: az eljegyzés nem egyenlő a házassággal. Szerintem nincs vele semmi gáz, lehet, hogy most eljegyzik egymást, és pl csak 10 év múlva házasodnak össze.
2010. szept. 5. 17:28
 9/9 anonim válasza:
én (19)éves csaj vok, és a barátom (37) titokban jegyzett el, m a korkülönbség miatt a szüleim nehezen fogadnák a dolgot....bár nemsokára együtt közöljük velük a hírt. :) Sztem romantikusabb titokban, és nincs akk sem gáz, ha netán felbomlik az eljegyzés...mással is előfordult már...a kor pedig nem számít! :D
2010. szept. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!