Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csak akkor említitek meg a barátnőtöknek az eljegyzést meg a házasságot ha tényleg ezt akarjátok?
Tehát mindig mondogatjátok a barátnőtöknek, hogy majd nemsokára lesz eljegyzés, meg milyen jó lesz együtt lakni, ő lesz a gyereketek anyja stb. Akkor ti ezeket komolyan gondoljátok? Nem korai ez még 3 hónap után?
19L
Hali!Sajna ez emberfüggő,de ha látszik rajtad hogy te örülsz annak amit hallasz (mert egyáltalán nem mindenki akar néhány hónap után házasodni),akkor lehet áltatás is,azért hogy a manusz megkapja mindig amit szeretne.Mert a jól csajozós pasi tudja hogy a nőnek mindig csak azt mondja amit hallani szeretne.
28F
Szia!
Az én párom három hónap után megkérte a kezem. Részben meglepetés volt, mert terveztük, de egy idő után azt mondta, hogy nincs rá pénze. Én meg belenyugodtam, hogy majd egyszer, aztán úgy meglepett vele mégis. :-D Azóta meg szokta mondogatni, hogy kis menyasszonykám, meg hogy úgy elveszlek, mint a huzat. :-D De ő komolyan gondolja.
hátakkor semmi gond, ha teis hozzá akarsz menni.
mondjad neki h azért te nem 19 évesen szeretnél házasodni, ezt észben fogja tartani, és majd a megfelelő időben fogja csak megkérni a kezed.
14.08-as vagyok!
Nem 19, hanem 22. De volt előtte egy 6 éves kapcsolatom, akitől vártam volna, hogy megkérje a kezem, mert azért 6 év csak 6 év, de nem tette. A jelenlegi párom meg három hónap után megtette. Innen látom, hogy kinek mit/mennyit jelentek/érek.
Amúgy az eljegyzés még "nem jelent semmit sem", azt még könnyebben fel lehet bontani. A házasság már kötöttebb dolog, de az úgysem most lesz még, leghamarabb csak két év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!