Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkoris vesztek a barátnőtöknek ajándékot, ha éppen semmilyen alkalom nincs? (se évforduló, szülinap stb. ) csak úgy meglepetésnek?
Nem mert olyankor egyből azt gondolja hogy:
A) Megcsalom!
B) Szakítani akarok vele!
C) A) és B) együtt!
Vagy D) Papucs vagyok.
Emiatt pedig ezután a csaj gondolkodna azon hogy megcsaljon/szakítson velem.
E) de szeret engem, hogy csak úgy ajándékot vesz nekem...
mondjuk, ha egy éve vagytok együtt, és még soha nem kapott tőled semmit, akkor lehet, hogy A-D következne be...mert az tényleg szokatlan
Ez ostobaság. Amelyik férfi így gondolja, az remélem hozzá illő asszonykát is talál.
Kedves kérdező: Ha szívből jön és nem erőltetés, akkor vegyél neki nyugodtan(lehet bármilyen apróság, mondván, hogy megtetszett neked). Ha látod rajta, hogy letört, egy szál rózsától sem a pénztárcád nem ürül ki, sem a barátnőd nem lesz szomorúbb...szóval nem elvárt, de néha jól esik, nem?
'Extrém' (értsd itt: nem megszokott ) példa édesanyám barátja, aki minden héten vett virágot vagy hozott valamit...és nem volt milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!