Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtöknek, a legjobb barátnője nála jóval szebb, arra ti hogy reagáltok?
Elhagyom a barátnőmet és inkább a szebbet választom!
Jaaj ilyen kérdést....
Látom féltékeny vagy.
Úgy reagálnék, hogy sehogy. Embere válogatja, én meg értelmiség vagyok, nem pedig ...
nekem van egy barátnőm aki nagyon szép, sokkal szebb mint én, kb a barátom ideálja...
de most mit csináljon? :| érdekes kérdés
engem szeret azért van velem
Érzelem kérdése. Ha szerelmes vagy úgyis ő a legszebb legvonzóbb.. Ha meg nem, csak együttvagytok jobb is ha kiugrasztod a nyulat a bokorból!
Gázabb ha már családod van és előjön egy szebb nőstény. Mert azért a családnál már más érdekek is előjönnek gondolok itt leginkább a gyerekekre!! Szóval én gyerek párti vagyok mintsem hogy egy pár numeráért odavesszen amit eddig építettem. Persze biztos létezik az a Nő de létezik -e az a férfiszív, hogy nemet mondjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!