Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a legjobb barátotok adna egy szájrapuszit a barátnőtöknek?
ez velem megtörtént.
ott volt a barátom is, és épp arról beszélgettem a legjobb barátjával, hogy a barátom nem képes a féltékenységre. de én ezzel nem akartam semmire célozni, aztán amikor a barátom is odanézett, akkor adott egy szájrapuszit. engem ez kicsit rosszul érintett, de a barátom csak egy ejnye-bejnyével lerendezte a dolgot. tudom, hogy nagyon bízik a legjobb barátjában, de hogy ennyire? ti mit tettetek volna az ő helyében?
1)csak az állításodat tesztelte.
2)vagy panasznak vélte amit a fiúdról mondtál (azt sejtve, hogy a mondandód tulajdonképpen arról szól, hogy a fiúd mennyire nem törődik veled és a kapcsolatotokkal) és így akarta bebizonyítani az ellenkezőjét, gondolván, hogy a fiúd majd jól leb*ssza őt, te látod, hogy nem úgy van ahogy korábban gondoltad, örülsz, hogy mennyire fontos a fiúdnak a kapcsolatotok és így szent lesz köztetek a béke, vagy mi. neki meg meglesz az "aznapi jótette", mivelhogy megoldott egy, a legjobb barátja és annak barátnője közti problémát.
ez utóbbi választ arra alapozom, hogy úgy vettem észre, hogy elég sok lánynál szokás, hogy ha van valami baja a fiújával, akkor annak a legjobb/közeli barátjával beszél a dologról burkoltan/nyíltan, hátha az illető tud neki segítséget/magyarázatot adni.
az én egyik legjobb barátom barátnője ezt anno elég gyakran csinálta velem nyíltan is, burkoltan is. ugyan én nem adtam neki a barátom szeme láttára csókot, mi egyebet, de ültem már hajnali 3-ig a gép előtt, a lánnyal msn-ezve, őt nyugtatva, segítve, dolgokat magyarázva (gyakorlatilag használati utasítást adtam a barátomhoz a csajának). a beszélgetésekről készült naplófájlok megabyte-os méretűek voltak (egyszerű .txt fájl esetén ez azért hatalmas). és persze mindig megkért, hogy ezeket ne említsem a barátomnak :)
hát igen, nyilván a téma kapcsán, de igazából nem panaszkodásnak szántam már, mert lassan két év után már megszoktam a dolgot. az meg, hogy nem nagyon képes féltékenységre, nem jelenti azt, hogy nem törődik velem.
csak én tényleg azt vártam a barátomtól, hogy akkor majd legalább egy kicsit is lecseszi, merthát azért ilyet mégsem illik tenni. nem tudom, ennyire nem is vagyok neki fontos?
Először is az ilyen nem haver
Másodszor szerintem jól megverném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!