Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a legjobb barátotok adna egy szájrapuszit a barátnőtöknek?
ez velem megtörtént.
ott volt a barátom is, és épp arról beszélgettem a legjobb barátjával, hogy a barátom nem képes a féltékenységre. de én ezzel nem akartam semmire célozni, aztán amikor a barátom is odanézett, akkor adott egy szájrapuszit. engem ez kicsit rosszul érintett, de a barátom csak egy ejnye-bejnyével lerendezte a dolgot. tudom, hogy nagyon bízik a legjobb barátjában, de hogy ennyire? ti mit tettetek volna az ő helyében?
na pont ez történt meg velem szombaton 15.én.
bnőmmel, diszkóba vagyunk, és csókolóztunk, és odajött a legjobb barátom, be volt rugva, és ez nagyobb volt mint egy szájra puszi majdnem csók.
a bnőm nem is távolodott sőőőőt. még teccett is neki...
ülünk, és monnya a bnőm, hogy kimegy wcre.
mondom ok.
tul sokáig volt el, kimegyek a wcre, és látom ott smárol a haverommal.
odamegyek, a csajnak mondtam a k*rva anyádat! a srácot kirángattam a diszkó elé és kilöktem egy kocsi elé. a kocsira esett, de semmi baja nem lett .. kár..
de azt nem tudjátok elképzelni mennyi ideg volt bennem...
és 1éve voltunk együtt évfordulónk volt...
naja jól beszélsz:D
amúgy meg jött 10-15cigány beültünk a kocsiba és goo haza:D azok nekedesnek, annyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!