Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt bontottátok fel az eljegyzést? (Ti vagy ismerősötök)
saját tapasztalat: 20 évesen az akkori párom eljegyzett. utána nagyon megváltozott. úgy gondolta, hogy a tulajdona vagyok, ellenőrzött, el akart tiltani a barátaimtól, úgy gondolta ha el akarok menni velük engedélyt kell kérnem, és majd ő eldönti elmenetek e vagy sem. ok nélkül féltékenységi jeleneteket rendezett, üvöltözött. majd megcsalt engem, és mikor azt mondtam, hogy szakítani akarok, pofon vágott. végül ő is kapott tőlem egyet, és ezzel nyomatékosítottam, hogy velem nem bánhat így! én nem leszek olyan nő aki tűri hogy verje a barátja, férje. még akkor sem ha egyedül maradok örökre. akkor könyörgött, majd ordítozott hogy nem fogok kelleni egy pasinak se. nem érdekelt. csak menekülni akartam tőle. elhagytam.
életem legjobb döntése volt. 24 évesen megismertem életem szerelmét. azóta ár összeházasodtunk, és nagyon boldogok vagyunk:)
ismerős: egy régi osztálytársam: 5 és fél évet volt egy pasival aki eljegyzést gyereket esküvőt ígért neki, de még csak össze se volt hajlandó költözni. kényelmes volt neki a szülőkkel akik mindent a segge alá tettek. végül ahogy elkezdett a srác dolgozni, kezdte elhanyagolni a csajt, alig találkozott vele, és meg is csalta. ezért szakítottak.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!