Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi értelme van kihisztizni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van kihisztizni az eljegyzést?

Figyelt kérdés

A húgom kapcsán merült fel a kérdés bennem. Az őrületbe kerget,hogy csak erről tud nyávogni egész nap,hogy miért nem kéri már meg a kezét a pasija,meg mikor ,stb ... amúgy a barátja teljesen normális és szereti őt (elvileg fordítva is igaz,ennek ellenére a testvéremnek lassan fontosabb lesz a sz@ros gyűrű ,mint a párkapcsolata..) . 20 évesek,iskolába járnak,otthon laknak ,most őszintén ,szerintem nincsenek lekésve semmiről,és akkor még finoman fogalmaztam.

Mit mondjak neki ,hogy megértse,ezzel a hisztériával fogja tönkretenni a kapcsolatát ?

2013. febr. 5. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben a szituban bármit mondasz,te leszel a húgod szemében a rossz.
2013. febr. 5. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki csak az fontos hogy mutogassa a gyűrűt a barátnőinek.
2013. febr. 5. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd rá szerintem..ha már mondtad neki de nem érdekli akkor csinálja. Viszont ha még nem mondtad neki akkor ülj le vele nyugodtan és mondd el neki hogy ez nem lesz így jó.

Amúgy szerintem azért kell neki a gyűrű, mert "menő". Ha valaki igazán akar eljegyzést és a másikat nem a gyűrű a központi. Gondolom lefotózza, megy fel facebook-ra, és ott nyáladzanak a kommentekbe neki meg sok sok lájk..

2013. febr. 5. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Ez annyira egy hülye szokás a csajok részéről. Én sose tudnék kihisztizni egy gyűrűt. 7 éve van párom és még nem kérte meg a kezem de akkor sem hisztizek, majd eljön mindennek az ideje. Meg szerintem ez a pasiknak se jön be egy idő után megunja.
2013. febr. 5. 19:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Én sem értem mit lehet ennyit kattogni ezen .Vagy ettől lesz jó egy kapcsolat,hogy gyűrű van az ujjukon ? Vagy 20 évesen beleugrani egy házasságba fél év járás ,együttélés előtt ,aztán 2 év múlva elválni..

hát nagyon szégyenlem,de most azt kívánom ,hogy a fiúnak legyen több esze mint a tesómnak :(

2013. febr. 5. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy gondolkodom ahogy te. Amit a húgod csinál az semmi jóra nem fog vezetni. Az egyik csoporttársam távkapcsolatban él a vőlegényével(összesen tölthettek el 2 év alatt 5 hónapot együtt) nyáron összeházasodnak és ugyanúgy fojtatják a távkapcsolatot, távházasság címen. Persze ha lediplomázik a csaj kimegy a fiúhoz. Remélem nem az lesz a vége, hogy 2 hónap együtt lakás után vállnak.

Különbenis amit kihisztiznek, az nem olyan igazi.

21/L

2013. febr. 5. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen utolsó! Lehidaltam azon, amit írtál...bátor emberek vannak...
2013. febr. 5. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Hagyd rá,majd rájön.

Barátnőm is ezen hisztizett látványosan,addig amig a pasija meg nem unta és kitette.

2013. febr. 6. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi értelme.

Majd otthagyja az első, második, sokadik pasija is emiatt, és amikor már a falat kaparja majd, annyira magányos lesz, akkor rájön, mi a megoldás.

2013. febr. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!