Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gáz ha minden honapban közösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha minden honapban közösen teszünk félre pénzt mert decemberbe eljegyzést szeretnék?

Figyelt kérdés
Azt szeretnénk mindkettőnknek legyen gyürüje. Nővérem szerint ez gáz h közösen vesszük meg,és h tudom mikor kérik meg a kezem. Ő annak idején meglepetésből kapott gyürüt,de a párjának nincs. Majd csak esküvőkor lesz neki is.
2013. márc. 10. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

szerintem nem gáz. ha így beszélted meg a pároddal, és megfelel Neked is, akkor miért ne?! feltételezem nem a nővéreddel akarok leélni az életed :)

elmondta a véleményét, ennyi :)

az én tesóm meg folyton a sérómmal piszkál; de nekem tetszik, és mások is dicsérték.. szóval marad így :)

2013. márc. 10. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Szeritem sem gáz. Ha így beszéltétek meg és neketek így jó, akkor kinek mi köze hozzá?

Első: neked meg javasolnám az általános iskola alsó tagozatát, ahol az olvasás-értelemzést tanítják. Neked nagyon nem megy, mert nem a kérdésre válaszoltál. Szövegértésből egyes. ;)

2013. márc. 10. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tartottam gáznak eddig de annyira mondja tesom h elbizonytalanodtam. Olyanokat mond h tök gáz h közösen veszünk gyürűt olyan ez mintha magamnak vennék ékszert,meg h mintha én eröltetném. Meg h csoró a barátom mert nem bir venni nekem egy gyűrűt. Rosszul esik,mert hiába mondom h Mi kettőt akarunk,h párba legyenek és az nem olcsó mulatság.
2013. márc. 10. 12:51
 4/8 anonim válasza:
100%

Lehet csak irigy hogy az ő pasijának nincs a tiednek meg lesz es hordja, és arra gondol miert nem akarja őt felvállalni a pasija hogy minden nap hordjon jeggyürüt.

Nálunk is a 2 jeggyürü volt megelöször és az összetartásunk jelképezte mindig hordtuk és esküvö elött kaptam még kisérőgyürüt.

2013. márc. 10. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Megint csak azt tudom mondani, amit az összes hasonló kérdésnél:

felnőtt ember tartson eljegyzést, és akkor nem kell vadidegenktől vagy a nővérünktől instrukciókat kérni. Iszonyú gyerekes dolog, hogy még az eljegyzést sem tudják emberek úgy megtartani, ahogy ők akarják. Hogy akarnak akkor felnőtt életet kezdeni, felelősséget vállalni ennél ezerszer komolyabb döntésekért?!

2013. márc. 12. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a normális; nem pedig az, hogy adósságba veritek magatokat.

A nővéred, meg meg mehet a vokálba hátra...

2013. márc. 12. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mond meg a nővérednek,h szerinted meg az ciki, h az ő pasijának nincs ill. nyíltan kijelenti, h eltartott akar lenni. Nálatok egyenlőség van és te is meg a párod is ugyanannyit tesz be a kasszába.
2013. márc. 13. 17:17
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,az a lényeg hogy szeretitek egymást :)
2013. márc. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!