Mit mondanátok egy olyan 15 éves srácnak, aki alig fél éve vesztette el a "papáját"?
Figyelt kérdés
(a srác MINDENT elmondott a "papájának" , teljesen megbízott benne, szinte már a legjobb barátja volt! én már mindenfélét próbáltam neki írni, de sajnos nem tudja elfelejteni, nagyon rossz állapotban van!)2013. aug. 23. 17:25
1/10 anonim válasza:
Papája? Az apja vagy a nagyapja?
Amúgy ha nagyon rossz a helyzet akkor orvosi segítség!
2/10 anonim válasza:
Szerintem ne akard beszéltetni. Nekem is volt egy fiú barátom aki ugyanezen ment keresztül. Tudta, hogy bármikor számíthat rám és ez pont elég. Volt hogy egész este csak hallgattam, ő pedig mesélt. De soha nem kérdeztem. Szerintem így is érezte, hogy ott vagyok mellette.
3/10 anonim válasza:
Pedig ezen kizárólag az idő tud segíteni sajnos...
4/10 anonim válasza:
Dehogy kell orvosi segítség, fél év után még persze, hogy borzalmas állapotban van, senki nem tudja magát túltenni ennyi idő alatt egy ilyenen. Mikor nekem meghalt az apukám akkor volt inkább jobb, ha nem róla beszéltünk, bármi másról, csak ne róla.
5/10 anonim válasza:
énis így jártam tavaly augusztusban :( egyszer elmúlik de nekem a legjobb barátom segített..de átérzem amit a srác írt..
6/10 A kérdező kommentje:
nem az igazi papája...azért írtam így: "papája"
de annyira aggódok érte...rosszul is van (hány, hányingere van) és talán depis is:"((((((((((
2013. aug. 23. 18:24
7/10 anonim válasza:
Ha hányingere van, akkor bizony valóban depressziós. Orvoshoz kellene mennie, vagy inkább pszichológushoz.
8/10 A kérdező kommentje:
miért függ össze a 2??:o
:"((((((((((((
2013. aug. 23. 19:48
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek hányingere van ilyenkor. Az idő, meg az, hogy mellette vagy segíteni fognak rajta. Nem kell minden gyászoló embernek pszichológushoz mennie...
10/10 A kérdező kommentje:
:"(((((((
2013. aug. 23. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!