Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki fiatalon...

Van itt olyan aki fiatalon vesztette el az édesanyját?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 02:10
 1/9 anonim ***** válasza:
24 éves voltam mikor meghalt édesanyám.Nagyon megviselt ez a dolog és évek után jött ki rajtam.Ideg összeroppanást,depressziót kaptam.
2012. ápr. 2. 03:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, van. :(
2012. ápr. 2. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire fiatalra gondolsz, én 18 évesen vesztettem el. Egy csodálatos emberrel lett szegényebb a világ. És persze én is. 6 évig küzdött a daganattal. Az utolsó 3 hónap pedig a folyamatos agyi leépüléssel telt. Mindvégig reménykedtem hogy nem hal meg, bár tudtam hogy nincs már visszaút.
2012. ápr. 2. 07:39
 4/9 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom:( - én 16éves voltam mikor meghalt, rákos volt 1évig szenvedett, ennek mára 4éve. nem tudok túlépni rajta.
2012. ápr. 2. 08:10
 5/9 anonim válasza:
Én,alig 2 hónapja,hirtelen,bármi előjel nélkül.csak rá számíthattam,legjobb barátnőm volt és mindig az is lesz.nem tudomhogy fogom túlélni,annyira sajnálom és borzasztó fájdalmat érzek,folyton a miértekre keresem a választ...19/l
2012. ápr. 2. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én még fiatalnak érzem magam.

28 éves vagyok és fél éve halt meg anyukám, ő 51 éves volt, most március végén lett volna 52.

Még nem hevertem ki, borzasztóan hiányzik.

2012. ápr. 2. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem az édesapám halt meg,amikor 16 éves voltam.

Mivel ő egy személyben volt két szülő,joggal mondhatom,

hogy egyszerre vesztettem el mindent :-(

2012. ápr. 2. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
:( ez szomorú :-(
2012. ápr. 2. 23:16
 9/9 A kérdező kommentje:
nem tudok túllépni még mindig fáj és hiányzik.
2012. ápr. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!