Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti-e tőlem a férjem a számítógépemet?
Figyelt kérdés
Válunk épp,én külön költöztem, közös pénzből ugyan (bizonyítani nem tudom) de kaptam tőle egy laptopot amit most vissza akar venni tőlem. Én már külön költöztem és fenyeget ha nem adom vissza akkor rendőrséggel, számlákkal és jótállással fog eljönni hozzám, hogy elvigye a laptopomat és talán még a telefonomat is!Megteheti-e ezt ha rendőrökkel jön el hozzám, a rendőrök el vehetik-e tőlem? Neki nem létszükséglet nekem az :(2013. júl. 29. 21:47
21/21 anonim válasza:
A számítógép közös vagyon, tehát a vagyonközösség megszűnéséig egyik fél sem viheti magával.
Ha tehát elköltöztél a közös lakásból és magaddal vitted, akkor jogosan fenyegetőzik a rendőrséggel.
Egy esélyed van, ha személyes használatú tárgynak minősülne, úgy mint a ruha stb., de ha azt mondja, hogy közösen használtátok, akkor nem az, ha elismeri hogy csak te használtad, akkor lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!