Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti-e tőlem a férjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti-e tőlem a férjem a számítógépemet?

Figyelt kérdés
Válunk épp,én külön költöztem, közös pénzből ugyan (bizonyítani nem tudom) de kaptam tőle egy laptopot amit most vissza akar venni tőlem. Én már külön költöztem és fenyeget ha nem adom vissza akkor rendőrséggel, számlákkal és jótállással fog eljönni hozzám, hogy elvigye a laptopomat és talán még a telefonomat is!Megteheti-e ezt ha rendőrökkel jön el hozzám, a rendőrök el vehetik-e tőlem? Neki nem létszükséglet nekem az :(

2013. júl. 29. 21:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%
ha számlával vagy más hivatalos módon tudja bizonyítani h az övé, akkor az vissza is kerül hozzá.
2013. júl. 29. 21:52
 2/21 A kérdező kommentje:
a válásnál nem? mikor a vagyonmegosztás lesz, de nem rendőrökkel az utcán ?!?!?
2013. júl. 29. 21:54
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Na most ezt nem úgy kell elképzelni, hogy oda megy a rendőr hozzád elveszi tőled és odaadja a férjednek.

Ezt inkább úgy kell elképzelni, hogy a férjed feljelent mert elloptad a laptopját. Ha hitelt érdemlően bizonyítani tudja, hogy övé a laptop akkor a rendőrség lefoglalja mint bizonyíték. Majd pár napon belül odaadják neki. Ellened meg eljárás indul.

Most az mindegy, hogy milyen pénzből lett vásárolva. Azzal majd a bíróság fog foglalkozni a vagyonmegosztásnál. Az a lényeg ki a tulajdonosa a laptopnak. Ha pedig jól értem ez jelenleg a férjed.

Szóval igen megoldható, hogy elvegye tőled!

2013. júl. 29. 21:59
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Vagyonmegosztás van, valamit neked is vissza kell adnod, nem minden a tied...
2013. júl. 29. 21:59
 5/21 anonim ***** válasza:
27%
Igen, vagy vissza adod neki vagy eljárás indul ellened.
2013. júl. 29. 22:00
 6/21 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Ne légy hülye, hogy ha ez a legnagyobb vágya, akkor sétálj be bármelyik laptopboltba, vagy akár telefonszolgátlathoz és 10-24 hónap hitelre gyakorlatilag kapsz egy új gépet. Majd a régi gépről csinálj egy mentést az újra és vigye a 3,14csába a gépét, telefon ugyan ez az eset, hogy ha kötsz a nevedre egy 2-4 e ft előfizetést ahoz is adnak már ingyen telefont, vagy vehetsz kb. 5 e ft feltöltökártyás csomagban valamit.

Persze, hogy ha nincs havi szinten erre kb. 10e ft és valóban létszükséglet akkor az komoly probléma.

Hogy ha van és esetleg ezt a megoldást választod akkor keres meg nyugodtan és segítek szívesen választani a pénztárcádnak és az igényeidnek megfelelőt.

2013. júl. 29. 22:03
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Így van szerintem add neki oda és akkor lesz időd az adataidat lementeni, hogy legalább azoknak ne legyen káruk.

Vagy indul ellened eljárás ami nem egy jó dolog, mert a munkahelyeken ezt nem szeretik ha valakinek rendőrségi ügye van legyen az bármi, de ebbe most ne menjünk bele. Vagy beszéld meg vele hogy akkor kifizetnéd. de inkább egyezzetek meg valahogy minthogy a rendőr kopogtasson. Egy laptop nem létszükség nehogy ezért legyen cirkusz 10-15 ezerért már kapni jó asztali pc-ket monitorral együtt, ezen ne múljon én szerintem, ha a telefonod megtarthatod azon is tudsz netezni, legalább is gondolom.

2013. júl. 29. 22:03
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

A házasság alatt szerzett dolgok közösnek számítanak. Egyetlen rendőr nem fog egy laptopért hozzád elmenni.

Majd váláskor a vagyonmegosztásnál lehet osztogatni a cuccokat.

2013. júl. 29. 22:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
haha ... hazassag alatt vettetek vagyis kozos, rendorok kirohogik..vagyonmegosztasnal kesz tema, de ha egyertemuen a te hasznalatodra lett veve, akkor ott se nagyon, ezek nem igazan vagyontargyak.hanem hasznalati targyak, a melltartod ertekenek a fele sem a hazastarsade ;)
2013. júl. 29. 22:12
 10/21 A kérdező kommentje:
remélem utolsó 2 kommentelőnek lesz igaza. nem olcsó dolgok és igenis most nem tudok újat venni, mert építgetem újra az életemet kisgyerekkel együtt és fontos a gép, neki van otthon 2 is és több telefonja is van, ezt csak azért csinálná hogy alám tegyen!
2013. júl. 29. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!