Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te elköltöznél a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elköltöznél a helyemben?

Figyelt kérdés

1 éve elváltunk, de együtt lakunk.

Van két gyermekem. Lakáson 2 szocpol és sok hitel.

Mindent én fizetek, a volt feleségemnek nincs bevétele.

Albérletbe tudnék menni, viszont nekem és a gyereknek is jobb lenne ha a megszokott környezetbe maradnának.

Inkább én mennék el és ne ők az anyjukkal.

2013. jún. 2. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha csak az az anyjuk megy?
2013. jún. 2. 13:10
 2/10 A kérdező kommentje:
nem értem kérdésed
2013. jún. 2. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek a gyerekek?
2013. jún. 2. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem a gyerekek mennek el az anyjukkal, hanem csak az anyuka, ti pedig maradtok a lakásban.... Erre gondoltam... Főleg ha az anyának nincs bevétele, miből tartana el a gyerekeket?
2013. jún. 2. 14:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Értelek, de ilyen verzió nincs.

Legalábbis az anyuka részéről.

Azt még én sem tudom, hogy gondolta anyagilag.

2013. jún. 3. 07:00
 6/10 A kérdező kommentje:
4 és 6 éves.
2013. jún. 3. 07:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia

Ezt nem éppen az anyuka eönti el... Volt már gyermekelhelyezésitek?

4-6 éves gyereket már ítélnek is meg apának...

De én a közös felügyeletet javasolnám... Gyerekek nálad a lakásban... Ő elmegy, és a gyerekek fele időben nála....jobb ötletem nincs, a lényeg, hogy a lakást ne hagyd ott!!!!

Az nagyon nagy butaság lenne, akkor hagyd ott, ha megvqn egy másik lakásra a pénzed, és nem albérletre

2013. jún. 3. 07:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Közös megegyezéssel az anyukánál van a felügyeleti jog.

Egyedül biztos nem költözik el, mert akkor nem kap gyerektartást.

2013. jún. 4. 06:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem kap, hiszen azt a GYEREKEKRE kell költeni...

De ha most azt várod, hogy azt mondjam költözz el, akkor Költözz el!

Tartom, hogy hü..ség, meg nem értem... De ha ki leszel semmizve, vissza sosem költözhetsz a házba kb, fizetheted azt is, az albérletet is, aztán elveszted a munkád (ne adj Isten) akkor kérlek ne gyere a következő kérdéssel, hogy most mi egyen, meg hogy tudnál az úgymond saját lakásodba visszamenni, mert sehogy.

Főleg, hogy mst is 2 en kellene fizessétek, de csak te fizeted, de a tulajdonjog ezután is feleződik, mert az útszéli kutyát nem érdekli, hogy te fizetted és nem ő.

Ennyi..

Gondolj a saját jövődre is...

Részemről anyuka menne, akkor látja a gyerekeket amikor akarja, sőt ha meg tudja teremteni közös felügyeleti jog, de azért egy ft-ot nem fizetnék, hogy ő megéljen, csak azért, hogy a gyerekeknek legyen, de jelenleg az anya ezt nem tudja megteremteni. ...

Ezt úgy mondom, hogy nő vagyok!

2013. jún. 4. 08:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, csak anyukát nem tudom rávenni, hogy menjen csak ő egyedül. Persze, bármikor láthatná a gyerekeit.

Azt meg, hogy kire és mire költi a gyerektartást nem tudom ellenőrizni.

Hagyom menni a gyerekekkel és bizonyíthat. Ha nem jön ki a pénzből és nem gondozza rendesen a gyerekeket, akkor lépek és jönnek vissza hozzám. Akkor őt nem vagyok köteles visszaengedni.

2013. jún. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!