Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem teljesen kisemmizett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem teljesen kisemmizett a válás során. Fel lehet még a nulláról állni?

Figyelt kérdés

15 év házasság után a ruháimon kívül semmit nem kaptam meg a válás után.

Itt vagyok lassan 40 évesen egyedül és pénz nélkül. Költözhetek vissza a szüleimhez.

Fellehet innen még állni?:(

2013. márc. 5. 18:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

"Vajon ilyenkor hol a NAV meg a terrorizmus elhárító egység, hogy az ilyen embereket lekapcsolja az IP cím alapján?"

Én pedig ezen:)

2013. márc. 21. 08:18
 32/49 2122 ***** válasza:
89%

mennyien éltek álomvilágban.

haverom dolgozott kisvállalkozásban. 2 órára jelentették be. a vállalkozó kifizetett utána több mint 20 ezer forint adót havonta. keresett a haverom 80 és 100 között. ha bejelentik 8 órába nagyjából semennyit sem keresett volna sőt munkája se lenne mert magyarországon nem lehet talpon maradni kisvállalkozóként ha mindent hivatalosan csinálnak.

kulfoldon sincsen ez másképp. ott még a nagyvállalkozók is csalnak. nemrég néztem utána németország 2 legnagyobb munkaközvetítőjének. az egyik már lebukott vele a másiknál meg én dolgoztam.

2013. márc. 24. 05:13
 33/49 anonim ***** válasza:
89%

Atya Úr Isten!!! Mennyi végtelenül buta ember van itt?! Megdöbbentő!

Terrorizmus elhárító egység?!:))) Itt már sírva röhögtem:)

Meg ez a bűncselekmény duma:) Még arról sincs fogalmatok, hogy mi a különbség a bűncselekmény és a szabálysértés között:)

Elszomorító, hogy egyeseknek halvány lila gőzük nincs arról, hogy működik az üzleti élet csak azt "észt" osztják ami abból az óriási fekete lyukból jön ami a nyakuk végén van.

2013. márc. 24. 08:45
 34/49 anonim ***** válasza:
0%
Szóval akkor ti támogatjátok a lopást, az adócsalást, meg a hasonlókat? Gratulálok. Most már értem, hogy miért tartunk itt.
2013. márc. 25. 11:45
 35/49 anonim ***** válasza:
90%

Hohóó, 34-es, mintha valaki nagyon irigy lenne saját házra, meg autóra, meg anyagi javakra :)

A kérdező leírta, hogy kell csinálni, a lehetőség adott :)

2013. márc. 25. 13:08
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
Senkire nem vagyok irigy, ha becsülettel csinálja. De itt erről szó sem volt. A kérdező pedig csak a tisztára mosás nem éppen szabályos módszerét írta le, a többit nem.
2013. márc. 25. 17:48
 37/49 anonim ***** válasza:
Ó persze :)
2013. márc. 25. 18:17
 38/49 anonim ***** válasza:
89%

"A kérdező pedig csak a tisztára mosás nem éppen szabályos módszerét írta le, a többit nem."

Uram Isten, Te tényleg nem értesz az egészből semmit, de tényleg SEMMIT!!!

Te felesküdtél arra, hogy teljesen leégeted magad ebben a kérdésben a hülyeségeiddel?:)

2013. márc. 25. 20:09
 39/49 anonim ***** válasza:
93%

Kedves bűncselekményt, adócsalást kiáltó és terrorizmus elhárító egységért sopánkodó hozzászóló!

A Corvinus egyetem Üzlet és Gazdaságtan Tanszékén van egy olyan tárgy, hogy Nemzetközi adóoptimalizálás!

Ez egyetemi tananyag!:) Ezt tanítják!

Pl.:

[link]

Szoktak ezzel kapcsolatban konferenciákat is tartani, ahol meglehet beszélni a lehetőségeket!

Pl.:

[link]

[link]

Felőlem habzó szájjal is erősítheted, hogy ez bűncselekmény, meg adócsalás, de attól még nem lesz az! Ez egy teljes mértékben legális és nyilvános dolog! Ráadásul tudtommal egy adóoptimalizálási konferenciára sem tört még rá a TEK:))

Először inkább tanulj, művelődj és szerez ismereteket aztán beszélj!

2013. márc. 25. 20:35
 40/49 anonim ***** válasza:
32%

Akkor csak élvezzétek ezt a mocskos világot. Nyugodtan lopjon csaljon hazudjon bárki bármit, mert törvényes.

A kisember meg dögöljön bele, fulladjon bele az adókba, és fogadja el, hogy peche volt, és rabszolgaként bánnak vele a munkahelyén, a bankok kisemmizik, az ilyenek meg leköpik. Elvégre ez a világ rendje, és így igazságos. Aki pedig ezzel nem ért egyet, az simán hülye.

2013. márc. 26. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!