Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem teljesen kisemmizett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem teljesen kisemmizett a válás során. Fel lehet még a nulláról állni?

Figyelt kérdés

15 év házasság után a ruháimon kívül semmit nem kaptam meg a válás után.

Itt vagyok lassan 40 évesen egyedül és pénz nélkül. Költözhetek vissza a szüleimhez.

Fellehet innen még állni?:(

2013. márc. 5. 18:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem semmi. Már érthető az aggodalmad. Tényleg nehéz.
2013. márc. 5. 19:47
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen fel lehet állni. Bár általában a férfiak kerülnek ilyen helyzetbe, hogy az asszonynál marad lakás, gyerek, minden, nagy részük mégis talpraáll. Egyelőre fogadd el a szüleid segítségét, van hova menned, lesz tető a fejed fölött, ez a legfontosabb. Ők segíteni fognak, a gyerekük vagy. Keress munkát, ha eddig nem dolgoztál, járj be a munkahelyedre emelt fővel, és bár most lehet nem hiszed, de 40 évesen még nagyon fiatal vagy, jöhet az új szerelem az életedben.:) Ezt kívánom neked és azt tanácsolom, hogy ne a múlton rágódj. Annak vége és lehet, hogy jobban is jártál.
2013. márc. 5. 19:53
 13/49 anonim válasza:
72%
igen fellehet, csak nyugodj meg gondold át, hogy mihez akarsz kezdeni és majd sikerül. Biztos vannak barátaid akik erőt adnak neked. és ott vannak a szüleid is. Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen embertől.
2013. márc. 5. 19:54
 14/49 anonim ***** válasza:
96%
Igen, fel lehet. Nekem 37 évesen két kisgyerekkel sikerült. Igaz eleinte szülői (édesanyám) segítségével, de sikerült. Most 42 vagyok, és azt hiszem már minden oké. Fel a fejjel, mindenre képes az ember, ha muszáj!
2013. márc. 5. 20:00
 15/49 anonim ***** válasza:
Mi volt a válóok egyébként?
2013. márc. 5. 20:10
 16/49 anonim ***** válasza:
77%

23 évesen mentem férjhez, 1 millió forint megtakarítással, friss diplomásként, pályakezdőként el is helyezkedtem, nem sok pénzért, de elindultam az életben valamerre.

27 évesen váltam el egy 1,5 éves gyerekkel, 67 ezer forint gyeddel, 2 millió adóssággal (amiből egy forintot sem láttam, mint a férjem vette fel), és idegroncsként.

Most vagyok 30, eltelt azóta 3 év, visszamentem dolgozni, a hitelt kifizettem, a gyerek oviba jár, és most költöztünk nagyobb, és világosabb albérletbe.

FEL A FEJJEL! ;)

2013. márc. 5. 20:43
 17/49 anonim ***** válasza:
32%

Azt tudom mondani, hogy megérdemelted te is hogy így jártál.

Mikor házas voltál te is bűnöztél. nem tudlak sajnálni.

Tisztességes úton szerintem soha nem fogsz tudni talpra állni.

2013. márc. 5. 21:14
 18/49 anonim ***** válasza:
45%

21:14

100 %-ig egyet értek veled.

Addig bezzeg jó volt a férj ügyeskedése, míg a Kérdezőnek is haszna származott belőle...

Nem igaz, hogy 15 év házasság alatt abban a hiszemben, hogy minden saját tulajdon.

Egyébként persze, fel tudsz állni. Tisztességesen is.

2013. márc. 5. 21:21
 19/49 anonim ***** válasza:
64%
Itt mekkora egy hányinger emberek vannak! Szeretem nagyon,ha nem a kérdésere jönnek a válaszok,hanem teljesen más témáról.Tiszta cink!
2013. márc. 6. 09:24
 20/49 anonim ***** válasza:

15 év után nem is tudtál semmit se félrerakni?

Nincsen semmiben tulajdonrészed?

2013. márc. 6. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!