Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem teljesen kisemmizett a válás során. Fel lehet még a nulláról állni?
15 év házasság után a ruháimon kívül semmit nem kaptam meg a válás után.
Itt vagyok lassan 40 évesen egyedül és pénz nélkül. Költözhetek vissza a szüleimhez.
Fellehet innen még állni?:(
23 évesen mentem férjhez, 1 millió forint megtakarítással, friss diplomásként, pályakezdőként el is helyezkedtem, nem sok pénzért, de elindultam az életben valamerre.
27 évesen váltam el egy 1,5 éves gyerekkel, 67 ezer forint gyeddel, 2 millió adóssággal (amiből egy forintot sem láttam, mint a férjem vette fel), és idegroncsként.
Most vagyok 30, eltelt azóta 3 év, visszamentem dolgozni, a hitelt kifizettem, a gyerek oviba jár, és most költöztünk nagyobb, és világosabb albérletbe.
FEL A FEJJEL! ;)
Azt tudom mondani, hogy megérdemelted te is hogy így jártál.
Mikor házas voltál te is bűnöztél. nem tudlak sajnálni.
Tisztességes úton szerintem soha nem fogsz tudni talpra állni.
21:14
100 %-ig egyet értek veled.
Addig bezzeg jó volt a férj ügyeskedése, míg a Kérdezőnek is haszna származott belőle...
Nem igaz, hogy 15 év házasság alatt abban a hiszemben, hogy minden saját tulajdon.
Egyébként persze, fel tudsz állni. Tisztességesen is.
15 év után nem is tudtál semmit se félrerakni?
Nincsen semmiben tulajdonrészed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!