Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem teljesen kisemmizett a válás során. Fel lehet még a nulláról állni?
15 év házasság után a ruháimon kívül semmit nem kaptam meg a válás után.
Itt vagyok lassan 40 évesen egyedül és pénz nélkül. Költözhetek vissza a szüleimhez.
Fellehet innen még állni?:(
na most ezt meg egy csomó pasi is kérdezhetné, mert a drágalátós nejük, miután hosszú évekig kihasználta őket utána jól kisemmizi miután talált egy fiatalabb balekot a régi helyett, azok vajon mit csinálnak utána?! hát güriznek tovább.
neked meg nem azért de egy ilyen aljas űzelmekbe belefolyt ember mellett lehetett volna több eszed, és képezel magadnak némi tartalékot, és elkülöníted a magad pénzügyeit, mert ez várható volt ebben a helyzetben.
Az esetek többségében a férfiak szoktak egy szál gatyában kisétálni a házasságból és őket szokták kisemmizni. Szóval ha ők fel tudnak állni, akkor te is fel tudsz.
Viszont ha te nem tettél bele semmit akkor miért várod el, hogy te is részesülj belőle. Nem volt elég a házasság alatt megkapott jólét?
A céges dolgok tekintetében pedig te éppúgy sáros vagy, és ha törvénytelen dolgokat csináltatok, akkor abban te is részt vettél és te is részesültél a hasznából. Szóval ha elmeszelik a férjed, akkor téged is el fognak, teljesen jogosan.
Vajon ilyenkor hol a NAV meg a terrorizmus elhárító egység, hogy az ilyen embereket lekapcsolja az IP cím alapján?
Te ugyanúgy bűnrészes vagy és ha a férjed bukik, akkor te ugyanúgy ülni fogsz vele együtt! És a ti börtönbüntetésünket is a mi adónkból fogják finanszírozni. Amit tettetek az bűncselekmény, még ha te azt hiszed, hogy legális is. És ebben te ugyanúgy bűnrészes vagy. Most meg azért nyafogsz, hogy a bűncselekményből származó pénzből nem kaptál eleget?
Javaslom, hogy először próbálj meg becsületes munkából megélni, és ne a pénz legyen az isten! Meg lehet lenni a nélkül is. Vannak annál sokkal fontosabb dolgok is az életben. Nem tudom, hogy arról a szóról, hogy szeretet, hallottál-e már egyáltalán?
Elég furcsa, hogy most itt sajnáltatod magad, miközben évtizedeken át eddig törvényesen csaltátok el az adót, amiben te is keményen benne voltál.
Már ne haragudj, de ha a férjed rendszeresen milliós nagyságrendű bírságokkal súlytották, akkor valamit azért mégsem csinált törvényesen.
Bár én ezek után szegény szüleidet sajnálom igazán, akikhez vissza akarsz költözni és akik majd isszák a levét annak, hogy elapadtak a kétséges úton szerzett jövedelmek, viszont az igényeid megmaradtak, mert te magad írtad, hogy "pénz nélkül".
De akkor most szólok, hogy lehet becsületes úton is élni, bár kétségtelenül nem akkora lábon, de sok esetben akár boldogabban is.
Kedves kérdező!
Azt írtad, hogy "Egyébként pedig 99%-ban MINDEN TELJESEN TÖRVÉNYES."
Nos ha én 100 emberből 99-et nem ölök meg, de egyet igen, akkor én is 99%-ban teljesen törvényesen járok el, tehát egyáltalán nem értem, hogy miért akarna bárki is lecsukni.
Ebben a bűncselekményben pedig te is benne voltál, hiszen magad írtad, hogy te is tulajdonosa voltál régebben a cégeknek.
De a kérdésed miatt ne aggódj, a börtönben nem lesz szükséged pénzre.
Pedig legális ez a dolog amit csinál,nem kell irigykedni,hanem követni tessék legyen ötleteket hogyan.
Amúgy valamiért tuti elhagyott és kisemmizett,valamit biztos csináltál amit nem kellett volna.Nem kérdező?
Gondolkodj el rajta,mi lehetett amit tettél amitől bepöccent?
Fel lehet simán,csak teljesen új fajta gondolkodás kell hozzá.
"Hát lehet hogy ti legálisnak tartjátok, de ez akkor is adócsalás. Remélem az üzemeltetők jelzik a hatóságoknak, akik megteszik a szükséges intézkedést, aminek jó alapja lesz a beismerő vallomásod."
Basszus ezen de jót röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!