Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most váljak el tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most váljak el tőle?

Figyelt kérdés
A férjemmel 19 éve vagyunk házasok. Született 3 egészséges gyermekünk(6,3,másfél) az utobbi időben sokszor volt az, hogy elment dolgozni és itthon hagyta a mobilját a nagy szaladásban. Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe vannak lányok akiket így köszönt pl: Drága..., Édes...! És sokaktól úgy köszön el, hogy pl.: hiányzól remélem hamarosan találkozunk, puszillak (és nem arról van szó főleg a puszinál,hogy egy baráti társaságunkból valaki hanem valaki a munkahelyéről) Sokszor vesztünk így össze mert ő mindig tagadja,hogy ezt épp nem ő külte hanem oda kellet adni valakinek a mobilját és ő küldte vkinek, meg azt is sokszór monja, hogy igen ezt küldte de nem is érez iránta semmit csak azért küldte, hogy megne bántsa (Jó oké őt nem bántja meg de engem rettenetesen), meg azt, hogy férjnél van a csaj nem kell túlzádokbs esnem. mitgondoltok??? Én foglmam sincs mit tegyek ÉS nem igazán tudunk erről beszélgetni, hogy megoldjuk mert otthon nem lehet azt nem szeretném ha stresszesek lennének a gyerekek. Máskor meg nem igazán tudjuk megbeszélni.
2013. jan. 21. 08:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

#39 - persze, mi is szoktunk egymás telefonjáról telefonálni, sőt, fel is vesszük adott esetben, de nem sunyiban, a másik háta mögött turkálunk egymás dolgai között. Tudod, a házasság intézménye nem számolja fel automatice a magánszférát, attól még a levél azé, akinek címezték, ha írott, ha elektronikus. Egyébként meg nem ártana kicsit gondolkodni, hogy mi van pl. akkor, ha az egyiknek olyan foglalkozása van, amiben titoktartásra kötelezett, a másik meg "de én a házastársa vagyok" felkiáltással nyugodtan turkál a táskájában, olvasgatja a levelezését, telefonját... nemrég is láttunk egy szerencsétlen férjet repülni magas bizalmi pozicióból (banki vezető), mert asszonyka olvasott valami izgit a férje SMS-eiben, és úgy gondolta, kiírja a twitterre...

Meg kellene jegyezni végre, hogy ez nem kívánságműsor, és nem így működik, a házasságon belül is létezik magánszféra, amit a jog is véd a maga eszközeivel.

2013. jan. 22. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!