Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most váljak el tőle?
Figyelt kérdés
A férjemmel 19 éve vagyunk házasok. Született 3 egészséges gyermekünk(6,3,másfél) az utobbi időben sokszor volt az, hogy elment dolgozni és itthon hagyta a mobilját a nagy szaladásban. Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe vannak lányok akiket így köszönt pl: Drága..., Édes...! És sokaktól úgy köszön el, hogy pl.: hiányzól remélem hamarosan találkozunk, puszillak (és nem arról van szó főleg a puszinál,hogy egy baráti társaságunkból valaki hanem valaki a munkahelyéről) Sokszor vesztünk így össze mert ő mindig tagadja,hogy ezt épp nem ő külte hanem oda kellet adni valakinek a mobilját és ő küldte vkinek, meg azt is sokszór monja, hogy igen ezt küldte de nem is érez iránta semmit csak azért küldte, hogy megne bántsa (Jó oké őt nem bántja meg de engem rettenetesen), meg azt, hogy férjnél van a csaj nem kell túlzádokbs esnem. mitgondoltok??? Én foglmam sincs mit tegyek ÉS nem igazán tudunk erről beszélgetni, hogy megoldjuk mert otthon nem lehet azt nem szeretném ha stresszesek lennének a gyerekek. Máskor meg nem igazán tudjuk megbeszélni.
Pedig más megoldás nincs, mi nem tudhatjuk, mi van a háttérben, vagy mit miáért csinál/nem csinál. Nem hiszem, hogy a gyerekek 24-ből 24 órában ott állnak mellettetek, nem alszanak sosem, hogy ezt megbeszéljétek.
2013. jan. 21. 08:50
2/41 anonim válasza:
Miért nézegeted az SMS-eit? Soha nem tennék ilyent!
Feleslegesen féltékenykedsz!
2013. jan. 21. 08:57
3/41 anonim válasza:
szegénykém,hát bizony ezt sürgősen meg kell beszélnetek
2013. jan. 21. 08:58
4/41 anonim válasza:
szerintem nem felesleges,miért lenne az?hát én tutira balhéznék,ha a férjem ilyeneket irna valakinek
2013. jan. 21. 09:00
5/41 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy mikor iskolába / oviba mennek akkor apjuk viszi el őket utána röktön megy dolgozni esténként én hulla fáradt vagyok a másféléves kisfiamat etetem, játszok vele közbe főzök,takarítok estére kidőlök a férjem meg még a laptopjánál könyet ír... és nem tudunk beszélgetni aztán hétvégéken megint csak nem tudunk beszélgetni....mondtam a férjemnek, hogy mennyünk el ketten egy wellnes hétvégére leadjuk a gyerekeket a nagyszülőknél de ő azt mondta itthon akar maradni nem megy sehová inkább írja a "nyamorult" könyvét!!
2013. jan. 21. 09:01
6/41 anonim válasza:
Soha nem neztem bele en sem a parom telefonjaba, eszembe sem jutna ilyesmi. Nalatok valami gond van a bizalom teren.
2013. jan. 21. 09:03
7/41 anonim válasza:
"Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe..."
Szégyelld magad, jó? Ne csodálkozz azon, ha szegény férjed másokkal is kedves, ha te ilyen erősen fogod a pórázt és birtokló ember vagy. Semmi, de semmi közöd nincsen a magánlevelezéséhez, a telefonjához!
És ne fogd a gyerekre a problémamegoldás hiányát, mert az a te és a férjed kommunkációs kudarca.
Egy kisgyererek hamarabb leveszi a tudattalan emocionális jeleket a családból, mint te gondolnád. Könnyebb neki, ha valamit kimondanak, mintha hazudoznának és folyton csehovi drámát játszana apu meg anyu.
Ne válj el. Oldd meg a problémát. Elválni mindig a legkönnyebb, de mi lesz a gyerekeiddel?! Csak maagdra gondolsz és a sértett egódra?
2013. jan. 21. 09:04
8/41 A kérdező kommentje:
nem hiába féltékenykednem nem igaz? Hisz egy IDEGEN NŐNEK ÍRJA AZT, HOGY HIÁNYZIK NEKI! :(( így hogy bizzak meg benne?
2013. jan. 21. 09:04
9/41 anonim válasza:
Miért ne hiányozhatnak neki? Nekem is hiányzik egy barátom, aki mellesleg ferfi, sot, időnként en is drágám ám hívom es a pusziljuk, meg a csokoládé szófordulat is gyakori. Ezt tudja a kedvesem is ahogy azt is, hogy ez csak barátság, semmi több. A telefonba valo leskelodest meg inkább nem minősítenem.....
2013. jan. 21. 09:08
10/41 A kérdező kommentje:
A gyerekekre is gondolok bocsánat, hogy nem a gyerekeim elött akarom ezt megvitatni mikor én gyerek voltam a szüleim mindig elöttem veszekedtek. És én mindig zokogtam, hogy mért elöttem kell egymásról beszélni csúnyán és miért az én véleményemet kérdezik ki, hogy kinek van igaza. És én ilyet soha nem akarok a gyerekeim számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!