Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most váljak el tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most váljak el tőle?

Figyelt kérdés
A férjemmel 19 éve vagyunk házasok. Született 3 egészséges gyermekünk(6,3,másfél) az utobbi időben sokszor volt az, hogy elment dolgozni és itthon hagyta a mobilját a nagy szaladásban. Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe vannak lányok akiket így köszönt pl: Drága..., Édes...! És sokaktól úgy köszön el, hogy pl.: hiányzól remélem hamarosan találkozunk, puszillak (és nem arról van szó főleg a puszinál,hogy egy baráti társaságunkból valaki hanem valaki a munkahelyéről) Sokszor vesztünk így össze mert ő mindig tagadja,hogy ezt épp nem ő külte hanem oda kellet adni valakinek a mobilját és ő küldte vkinek, meg azt is sokszór monja, hogy igen ezt küldte de nem is érez iránta semmit csak azért küldte, hogy megne bántsa (Jó oké őt nem bántja meg de engem rettenetesen), meg azt, hogy férjnél van a csaj nem kell túlzádokbs esnem. mitgondoltok??? Én foglmam sincs mit tegyek ÉS nem igazán tudunk erről beszélgetni, hogy megoldjuk mert otthon nem lehet azt nem szeretném ha stresszesek lennének a gyerekek. Máskor meg nem igazán tudjuk megbeszélni.
2013. jan. 21. 08:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
19 éve házasok vagytok, és képtelenek vagytok megbeszélni a problémákat?!
2013. jan. 21. 12:57
 32/41 anonim ***** válasza:
Látom a B.E. még nem volt meg a "tanulmányaidban" 66%os... :-D
2013. jan. 21. 14:26
 33/41 anonim ***** válasza:
Nekünk is három gyerekünk van 29 éves vagyok, de igenis kell időnek lenni egymásra, amikor csak ketten vagytok ! Ilyen nincs, hogy saját férjeddel nem tudod megbeszélni azt, ami téged bánt, ami neked nem tetszik. Ha a gyerekeket elvállalják nagyszülők, akkor tessék szólj a nagyszülőknek, hogy pénteken menjenek el a gyerekekért oviba, iskolába, a kicsit pedig vidd el te napközben és voálá, ketten is maradhattok wellness sem kell hozzá és békésen nyogodtan, laptopot eldugva meg tudod beszélni a férjeddel az egészet . Ha nem hajlandó rá, akkor ott már problémák vannak :(
2013. jan. 21. 16:11
 34/41 anonim ***** válasza:

#32, tudod ez itt nem egy jogi fórum, de mit szeretnél a B.E.-től?

[link]

Ez egy totál szimpla magánvádas eljárás...

Bár szerintem induljunk ki abból, hogy most, hogy mindenki fel lett róla világosítva, hogy ez egy Btk-s vétség, amiért nyártól már ülni is lehet, mindenki magába száll, bűnbánatot gyakorol, és beszünteti a párja (vagy gyermeke) írott vagy elektronikus leveleiben való turkálást, mert hát nyilván itt olyan, egyébként tisztességes emberekről van szó, akik nem tudták eddig, hogy ez nem holmi ártatlan kis csíny, praktika, hanem bizony vétségként minősített bűncselekmény, súlyosabb dolog, mint mondjuk egy 20 kFt alatti lopás szabálysértése.

Szóval bízzunk az emberek értelmében, és abban, hogy ezután a problémáikat, kétségeiket, félelmeiket elkezdik egymással megbeszélni....

2013. jan. 21. 16:29
 35/41 anonim ***** válasza:
XD
2013. jan. 21. 16:49
 36/41 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha semmikor nem tudtok beszélgetni, mégis hogyan akarjátok rendezni a dolgaitokat? Csak annyi jön le nekem, hogy ekkor sem jó, meg akkor sem jó a beszélgetés...tudod ha az ember valamit akar, azért tesz! Szakít rá időt!

Te egyelőre még a nem akarod, majd megoldódik szakaszban vagy! Változtass!

A netjogtárral való villogás nem vall túl nagy szakmai gyakorlatra. Vagy ennyire rosszul megy a bolt, hogy itt akarsz felhajtani ilyen hülyeségekkel ügyfeleket? :)

2013. jan. 21. 16:57
 37/41 anonim ***** válasza:

OFF: ugyan már, nem vagyok ügyvéd, csak gyomoridegem van a társát-gyerekét tulajdonként kisajátítani akaró, magánügyeiben kutogató viselkedéstől...

ON: meddig szándékozunk még mindenáron relativizálni a bűnt? Nem olyan bonyi, sőt roppant egyszerű: nem kutogatunk más levelezésében. Ennyi.

2013. jan. 21. 17:05
 38/41 anonim ***** válasza:

30

"Mer, mint látható, ez egy olyan szinten elharapódzott társadalmi jelenség"

Igen, a bosszú valóban az, a gyűlölködés és viszályok keltése, szítása, tovább görgetése, tényleg az.

Látom, sokan nem tudják helyén kezelni a dolgokat, ezért tart ott a társadalom, ahol.

Mindkét oldalban van kehe, természetesen, de szerintem semmire nem vezet az, hogy egyre hagyjuk elharapózni a dolgokat, mitöbb, mindig teszünk rá egy lapáttal. De már értem, ilyen mentalitással, miért is van ennyi elrugaszkodott ember, és mint mondtam, miért tartunk ott, ahol.

Bocs, hogy megint nem témához szóltam ,de én itt be is fejezem. Elkeserítő, hogy miként divat gondolkodni manapság.

2013. jan. 21. 17:24
 39/41 anonim válasza:

nem olvastam el az összes választ de már bocsánat kérek,miért ne nézhetne bele a telefonjába?

az más ha valakinek nem szokása a férje/párja telefonját megnézni,

de miért írjátok hogy az a magán élete?

a férjem és én bármikor belenézünk egymás telefonjába,sőt sokszor fordul elő hogy éppen arról a telefonról telefonálunk,amelyik éppen a kezünk ügyében van.

ellenben ha ilyen üzeneteket hagy a telójában,akkor vagy tényleg kölcsön adta vagy nagyon buta ha van valakije/bocsi/

2013. jan. 21. 21:39
 40/41 anonim ***** válasza:

"sokszor fordul elő hogy éppen arról a telefonról telefonálunk,amelyik éppen a kezünk ügyében van"

Igen, ilyen nálunk is előfordul, de elintézni egy sürgős telefont és rendszeresen végigolvasni a másik üzeneteit nagyon különböző dolgok.

2013. jan. 22. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!