Kb. Mennyi kalória van egy kis csomagos szotyiban? Mert rengeteget eszem belőle naponta, és félek, hogy meg kell váljak tőle.
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 19:42
1/7 anonim válasza:
10dkg.szotyi több mint 700cal.-t tartalmaz.
2/7 anonim válasza:
580 kcal van a hántoltban, 590 a héjasban. Ezek 100 grammra vonatkoznak.
3/7 A kérdező kommentje:
Jesszus. Köszönöm szépen a felvilágosítást. Már csak erőt kell vennem magamon, hogy "le tudjak szokni". :(
2009. okt. 21. 21:39
4/7 anonim válasza:
Én a tökmaggal voltam így. Úgyhogy teljesen átérzem a helyzeted. Ha az segít, akkor fokozatosan hagyd el.
Nekem ez nem jött be, így én csak annyit mondtam, nem kell több.
Utolsó hsz-es voltam.
5/7 anonim válasza:
én még régebben olvastam ezt a kommentet amikor még nagyon sok szotyit ettem (több mint 10dkg) mert én hülye azt hittem ha csak azt eszem akk fogyok hát tévedtem
na amikor elolvastam épp szotyiztam akkor kezdtem meg egy nagy csomagot én rögtön ki is dobtam a kukába azóta még látványát sem bírom
gondolj rá undorodva az segíthet!!!:))
6/7 A kérdező kommentje:
rendesen elvonási tüneteim vannak... de én lebegek magam előtt 50 kg-osan úgyhogy nincs nyávogás.
2009. okt. 26. 19:27
7/7 anonim válasza:
Én is nagy szotyizó voltam,de meg híztam,és befulladtam tőle.Elhatáriztam hogy nem kell,akkor ropit ettem helyette,majd pudingot,most meg almát.Tök jól vagyok,és nem hiányzik.Két hónap alatt abba hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!