Mi történik, hogyha 2300 kalória helyett 1200 fogyasztok csak naponta?
Kiszámoltam, hogy nekem 2300 kalória kellene súlytartáshoz, súlyleadáshoz pedig 2000 kalória. ( különben 15/L vagyok )
De én csak 1200 kalóriát akarok fogyasztani, mert szégyenlem magam, szinte elcsesztem az egész tinikorom, már csak nem is akarok a kajára gondolni !
Naponta sportolnék és arra lennék kiváncsi, ha tényleg több kárt okoznék 1200 kalóriával, mint hasznot. Szerintetek ?
1. az történik, hogy nagyon éhes és gyenge leszel, és megállsz a fejlődésben
2. több kárt okoznál, mint hasznot, mert a szerevezetednek most rengeteg tápanyagra és még több mozgásra van szüksége. Add meg neki mindkettőt és minden rendben lesz.
Nem lesz rendben semmi......figyeljetek, nem akarok bunkónak tűnni, de eddig pont ez csináltam : mozogtam és azt ettem, ami jólesett és amennyi jólesett, de ettől nem lettem karcsú
Tudom, hogy fejlődnöm kell, de mit szólnátok 1500 kalóriának akkor ? Ennél többet nem szabadna , mert nekem ősztől egy csomó aktivitási körben részt kellesz vennem a suliban, nem jelenhetek meg rossz formában, mellesleg többhetes kirándulásunk is lesz, pizsamában méginkább meglátszanak a plusz kilók !
Ez most tudom olyan hülye tini szövegnek tűnik, de aki benne van az tudja miről beszélek....hiszen senkinek sem kell egy duci kamaszlány
képet nem, paramétereim : 160 cm / 60 kg
Mondtam, hogy kövér vagyok
Mostmár értitek azt az 1200 kalóriát ?
Elmondom, mi lesz: Elkezdesz fogyni, fogysz valamennyit. Mivel nagyon keveset eszel, állandóan rosszkedvű és éhes leszel, fájni fog a fejed. Ezért abbahagyod a koplalást (mert ez az!), áttérsz 1800-2000 kalóriára. Visszahízod, amit leadtál és még többet is. (Jojóeffektus, nézz utána, ezért nem tudnak lefogyni az emberek.)
Míg ha továbbra is 2300 kalóriát ennél, nem híznál tovább, 2000-rel viszont fogsz.
Vagy csináld ésszel, 2000 kalóriával, vagy inkább ne csinálj semmit, úgy legalább nem ártasz magadnak.
Ja, azt kihagytam, hogy 15 évesen koplalni, amikor fejlődik a tested és a méhed, meddőséges is okozhat. Értsd: végleges meddőséget, és talán soha nem lehet gyereked. Na erre jó az 1200 kalória.
Tudod, minkenki magáért felel. A sok hülye felnőtt, akinek egyébként más az anyagcseréje, és nincs szüksége 2300 kalóriára, úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja. Szerintem neked ez nem éri meg.
ma 09:16
Nagyon igazad van! Teljesen egyetértek!
Ha nem fogsz a mozgástól, mozogj még többet! Itt a nyár, rengeteg lehetőséged van! És egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és fehér húst! Kerüld a gyorséttermi kajákat, és ne nassolj! Így nem teszed tönkre a tested sem, és még fogysz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!