Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most váljak el tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most váljak el tőle?

Figyelt kérdés
A férjemmel 19 éve vagyunk házasok. Született 3 egészséges gyermekünk(6,3,másfél) az utobbi időben sokszor volt az, hogy elment dolgozni és itthon hagyta a mobilját a nagy szaladásban. Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe vannak lányok akiket így köszönt pl: Drága..., Édes...! És sokaktól úgy köszön el, hogy pl.: hiányzól remélem hamarosan találkozunk, puszillak (és nem arról van szó főleg a puszinál,hogy egy baráti társaságunkból valaki hanem valaki a munkahelyéről) Sokszor vesztünk így össze mert ő mindig tagadja,hogy ezt épp nem ő külte hanem oda kellet adni valakinek a mobilját és ő küldte vkinek, meg azt is sokszór monja, hogy igen ezt küldte de nem is érez iránta semmit csak azért küldte, hogy megne bántsa (Jó oké őt nem bántja meg de engem rettenetesen), meg azt, hogy férjnél van a csaj nem kell túlzádokbs esnem. mitgondoltok??? Én foglmam sincs mit tegyek ÉS nem igazán tudunk erről beszélgetni, hogy megoldjuk mert otthon nem lehet azt nem szeretném ha stresszesek lennének a gyerekek. Máskor meg nem igazán tudjuk megbeszélni.
2013. jan. 21. 08:47
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor majd boldogulok egyedül...
2013. jan. 21. 09:13
 12/41 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon jól teszed, mi nem tudunk veled együtt boldogulni. Ha te nem akarod megbeszélni vele, és ürügyeket keresel, hogy negyed órát miért nem tudsz vele beszélni...Nem hiszem, hogy a 2 nagy nem néz pl tévét, a pici előtt meg beszélhetsz nyugodtan. Beszélgetés... Nem veszekedés, kiabálás, ordibálás..... Ha a fáradtságra fogod, akkor meg nem is olyan fontos neked a téma...
2013. jan. 21. 09:27
 13/41 anonim ***** válasza:
23%

Soha nem néznék bele a párom személyes dolgaiba, ez nálam alap. Hatalmas nagy bunkóságnak tartom !

A másik, ami eszembe jutott, hogy ti tulajdonképpen mikor foglalkoztok egymással ? Mikor szántok időt a kapcsolatotokra, arra, hogy egymásra is figyeljetek. Arra sincs időtök, hogy megbeszéljétek a problémákat ?

Éltek egymás mellett, mint két idegen ?

2013. jan. 21. 09:31
 14/41 anonim ***** válasza:

Mindkettőtök életéből hiányzik a figyelmesség,törődés,kedveskedés.

A férjed biztos valamilyen szinten így vezeti le és gondolom cserébe akiknek ezt mondja/írja/viszont kapja!

Az,hogy ez tovább is megy azt nem tudhatom,ha te nem veszel észre dolgokat akkor lehet nincs semmi.

De én mindenképpen elbeszélgetnék vele és azt nem hiszem,hogy erre ne lenne idő.

Az egy kicsit nekem gyanús,hogy hiányzol meg az ilyen szövegek.Mert egy házas ember nem ír ilyet nemhogy a munkatársának még a barátjának sem csak ha van valami köztük!

Na szóval az,hogy ezt kiderítsd le kell ülni vele és megbeszélni mi hiányzik neki...stb.

2013. jan. 21. 09:32
 15/41 anonim ***** válasza:
96%

Majd belenéztek ti is a telefonba, ha gyanús a párotok. ;)

Ezt garantálom!

Ha én anno nem tettem volna, akkor hozzámentem volna egy olyan férfihoz, aki több nőt is tartott egyszerre...

2013. jan. 21. 09:38
 16/41 anonim ***** válasza:
41%

15-ösnek !

És ezt másból nem vetted észre, csak a telefonja ellenőrzése után ? Hát ez elég szánalmas !

2013. jan. 21. 09:40
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj.. fogtok még ti is ilyen helyzetbe kerülni bizony, hogy belenéztek a telefonjába..
2013. jan. 21. 09:48
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha okom lenne a féltékenykedésre, bizony én is belenéznék, mindenki belenéz egyszer-kétszer, még akkor is, ha itt glóriát emel magának, hogy bizony nem teszi.

És ha ilyeneket találnék, és ilyen átlátszó ürügyekkel jönne a férjem, elmondanám, hogy az ajtó nyitva, ha másra kíváncsi, nézegesse kívülről, amúgy meg, legyen benne gerinc, mert mégiscsak a gyerekeknek kell, hogy példával szolgáljon, szóval inkább legyen egyenes, mint csaló. Azért hozzátenném azt is, a gyerekeket is "csalja", ha a feleséget csalja.

Mi ezt a férjemmel első perctől kezdve nyomatékosan tisztáztuk. Nem kell egymással szórakozni, felnőttek vagyunk.

2013. jan. 21. 09:49
 19/41 anonim ***** válasza:
10%

" az utobbi időben sokszor volt az, hogy elment dolgozni és itthon hagyta a mobilját a nagy szaladásban. Ilyenkor kicsit kihasználom az alkalmat és bele nézek az sms-ezéseibe"

Lásd Btk:

Levéltitok megsértése

178. § (1)449 Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő....

d)454 hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti,

bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Szóval azt még tudnám értelmezni, ha a férjed kérdezné itt, elváljon-e az ellene bűncselekményt elkövető feleségétől...

(emellett zöldségeken is agyalsz, van olyan ügyfelem alkalmazottja(!) akitől "puszi-puszi, vigyázz magadra" módon szoktunk elköszönni... na és?)

2013. jan. 21. 09:52
 20/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell neked elválni. El fog hagyni ő záros határidőn belül. Sok sikert!
2013. jan. 21. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!