Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö sorban olyanok irjanak, akik házasságban élnek v éltek és van gyerek?
Először is, ha szeret nem üt meg,még indulatból sem.
Másodszor,ha van önbecsülésed és megütött,ott hagyod.
Ha részletesebb választ szeretnél,talán írj a problémádról is részletesen...ez azért elég árnyalt dolog is lehet...
*
kiegészítés:
hogy lenne egy kapcsolatban olyan nézeteltérés amit csak
Nővérem példáját tudom leírni. 4 évig volt benne egy kapcsolatban, a harmadik után kapott egy pofont veszekedés közben. Pár hétig külön voltak, de kibékültek. Egy év múlva teherbe esett, volt egy nagy vitájuk, majd sírva jött hozzám, hogy ő ezt nem bírja. Nem ütötte meg a srác, de egyszerűen benne volt a félelem, hogy megteszi. 4 hónapos terhes volt ekkor, de szakított.
Nem tudom hogy milyen a srác mostani házassága, nem látszik, hogy gond lenne, nővéremmel meg nem beszél ilyenekről, csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokat tárgyalják meg. Szóval nem tudom, hogy ütött e meg azóta valakit, addig állítólag nővérem volt az egyetlen.
Csak ép a bizalomba került.
#6-os
Ezt nem gondolod komolyan. Nem mindegy, hogy ököllel, tenyérrel, négy újjal vagy két kézzel ütött? Azon felül meg az is mindegy, hogy ki ütött először. Egy férfinek többnyire nagyobb ereje van mint egy nőnek. Tehát akár egy hisztiből elcsattant pofont nem hiszem, hogy egy férfias pofonnal lehetne viszonozni.
De végül is a lényeg az, hogy nem lehet olyan indok, hogy egy férfi egy nőre vagy a gyerekeire (kivéve a nevelő célzatú "dádá") kezet merjen emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!