Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?
Ma 7.01 te nagy marhaságot irtál.
Nem csak az apa dolga ellátni a gyereket,az anyának hozzá kell tenni ugyan annyit mint amit apa ad gyerektartásra.
Egy gyerek pedig kerül 200 ezer ft-ba. Még ha együtt nevelnék a gyereket akkor se költenek rá ennyit
80-as: Jó, akkor rugózzál még ezen egy ideig! Mit vársz, hogy leültessem a gép elé és ő is leírja a verzióját?
Egyébként volt az életében korábban olyan történés (tőlem független), amiből ez az egész egyenesen következik, ha végiggondolja az ember.
Igen, ezt tudjuk. És?
Erről szól az oldal. Ez igazságosztásról és tetszésnyilvánításról szól, hanem segítségnyújtásról.
A kérdező pedig egy igazi úriember és egy nagyon kedves férfi. Szóval duplán szemét az, aki vele mindenféle ok nélkül b*szakszik.
Lehetséges, hogy az anya is kompromisszum-készebb lenne, ha olyan ajánlatot tennél neki, ami kicsit jobb, mint amire a bíróságtól számíthat? mondjuk egy 70000 forint körüli gyerektartást, de olyan megállapodással, hogy egy részét a gyerek nevére lekötitek, egy részéből konkrét kiadásokat fedezel (mondjuk bölcsis-ovis kiadásokat, vagy játékokat, ruhavásárlást - ahova vihetnéd te a fiadat, így azt veszed, amit jónak látsz, a fiaddal lehetsz, és az anyának sem kell a gyerekosztályon töltenie a fél napját)
végül pedig egy kisebb részét megkapna csekken, hogy a rezsi gyerekre eső részébe is beszállj? így nem adnál annyi készpénzt, hogy azt magára tudja költeni, a gyereknek viszont mindene meglehetne.
hmm
szerintem próbáld meg magad nevelni a gyereket hiszen anyagi érzelmi biztonságot te is tudsz biztosítani neki
ha nem megy akkor várd meg mit mond a bíróság a gyerektartás ügyében és ott megteheted h magasabb összeget ajánlasz fel
de kifejtheted az aggályaidat is h félsz h nem a gyerekre költi majd és kérd h a gyerektartást felügyeljék
Nehezen lesz egyedül megoldható!
Vannak felkészült és komoly referenciával bíró válási irodák, válóperes mediátori és ügyvédi irodák.
Elég a google-n válási szakértőt keresned és velük konzultálva egy válási mediátor eljárással tud létrejönni számodra kedvező egyezség! (Egyezségbe sok minden belefér, így ott a fizetni szándékozott pénzek jobban címkézettek!)
ne haragudj de egy gyereknek nincs szüksége led tvre.......
nem kell neki a több százezres dolgok sem......
ha ennyi fizum lenne egyszerűen vettem volna neki egy 2 szobás lakást természetesen a gyerek nevére és vihette volna ö a személyes dolgait ....
anno nekem ott volt a ház a berendezés stb.. de ha már mentem akkor úgy tartottam etikusnak h otthagyom az exemnek (ö kapta/kereset a javarészt meg) és 3 gyerekkel mentem el úgy h szinte nem vittem magammal semmit sem
gyerek tartást sem a maximumot kértem csak amennyit megítéltek
bocsi de akkor az exed most lébocol a lakásban amit te vettél és használja azt amit szintén te vettél .....
inkább nem írok többet mert kimoderálnak
"A kérdező pedig egy igazi úriember és egy nagyon kedves férfi."
Egyebet se látok kilenc oldalon keresztül... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!