Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet megkerülni úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok, 22 hónapos kisfiú apja, tönkre ment a kapcsolatunk, nem voltunk házasok. A fiamnak mindent meg akarok adni, de az anyját nem akarom ezzel eltartani. Nincs még semmilyen megállapodás, megegyezés, ítélet. Havi nettóm több mint 500e, de én nem akarok 80-100e forintot fizetni az anyának, hogy ebből "lébecoljon". Bármikor kész vagyok ezt, vagy még többet kifizetni, ha az a gyerekre megy, de velem ne tartassa el magát. Ötletek?

2012. dec. 31. 05:35
 81/92 anonim ***** válasza:
100%

Ma 7.01 te nagy marhaságot irtál.

Nem csak az apa dolga ellátni a gyereket,az anyának hozzá kell tenni ugyan annyit mint amit apa ad gyerektartásra.

Egy gyerek pedig kerül 200 ezer ft-ba. Még ha együtt nevelnék a gyereket akkor se költenek rá ennyit

2013. jan. 5. 21:25
 82/92 A kérdező kommentje:

80-as: Jó, akkor rugózzál még ezen egy ideig! Mit vársz, hogy leültessem a gép elé és ő is leírja a verzióját?

Egyébként volt az életében korábban olyan történés (tőlem független), amiből ez az egész egyenesen következik, ha végiggondolja az ember.

2013. jan. 5. 22:34
 83/92 anonim ***** válasza:
12%

Igen, ezt tudjuk. És?

Erről szól az oldal. Ez igazságosztásról és tetszésnyilvánításról szól, hanem segítségnyújtásról.

A kérdező pedig egy igazi úriember és egy nagyon kedves férfi. Szóval duplán szemét az, aki vele mindenféle ok nélkül b*szakszik.

2013. jan. 5. 22:38
 84/92 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy az anya is kompromisszum-készebb lenne, ha olyan ajánlatot tennél neki, ami kicsit jobb, mint amire a bíróságtól számíthat? mondjuk egy 70000 forint körüli gyerektartást, de olyan megállapodással, hogy egy részét a gyerek nevére lekötitek, egy részéből konkrét kiadásokat fedezel (mondjuk bölcsis-ovis kiadásokat, vagy játékokat, ruhavásárlást - ahova vihetnéd te a fiadat, így azt veszed, amit jónak látsz, a fiaddal lehetsz, és az anyának sem kell a gyerekosztályon töltenie a fél napját)

végül pedig egy kisebb részét megkapna csekken, hogy a rezsi gyerekre eső részébe is beszállj? így nem adnál annyi készpénzt, hogy azt magára tudja költeni, a gyereknek viszont mindene meglehetne.

2013. jan. 7. 01:13
 85/92 anonim ***** válasza:

hmm

szerintem próbáld meg magad nevelni a gyereket hiszen anyagi érzelmi biztonságot te is tudsz biztosítani neki

ha nem megy akkor várd meg mit mond a bíróság a gyerektartás ügyében és ott megteheted h magasabb összeget ajánlasz fel

de kifejtheted az aggályaidat is h félsz h nem a gyerekre költi majd és kérd h a gyerektartást felügyeljék

2013. jan. 7. 08:49
 86/92 A kérdező kommentje:
A valóság az, hogy ebből az egészből úgy szálltam ki, hogy nincs semmim. A személyes dolgaimon kívül nem hozam el semmit. Most a gyerek elől vegyem le a a 200e forintos LED tvt, vagy vigyem el a 300e forintos kanapét alóla?! Mindent én vettem elvileg, a 110e forintos mosogatógépet, mosógépet, gázkazánt 200e-ért, mosógépet 80e-ért. Kerestem nettó több 10 millió forintot az utóbbi évékben, de ebből van most 5-600e fotint. Persze nagy részét együtt költöttük el, és ö sem keresett rosszul, de eddig szóba se került, hogy az ingóságokat nagy részét én vettem. Nem is akarok ezen vitázni.
2013. jan. 9. 00:57
 87/92 támpont ***** válasza:

Nehezen lesz egyedül megoldható!

Vannak felkészült és komoly referenciával bíró válási irodák, válóperes mediátori és ügyvédi irodák.

Elég a google-n válási szakértőt keresned és velük konzultálva egy válási mediátor eljárással tud létrejönni számodra kedvező egyezség! (Egyezségbe sok minden belefér, így ott a fizetni szándékozott pénzek jobban címkézettek!)

2013. jan. 9. 08:55
 88/92 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj de egy gyereknek nincs szüksége led tvre.......

nem kell neki a több százezres dolgok sem......

ha ennyi fizum lenne egyszerűen vettem volna neki egy 2 szobás lakást természetesen a gyerek nevére és vihette volna ö a személyes dolgait ....

anno nekem ott volt a ház a berendezés stb.. de ha már mentem akkor úgy tartottam etikusnak h otthagyom az exemnek (ö kapta/kereset a javarészt meg) és 3 gyerekkel mentem el úgy h szinte nem vittem magammal semmit sem

gyerek tartást sem a maximumot kértem csak amennyit megítéltek

bocsi de akkor az exed most lébocol a lakásban amit te vettél és használja azt amit szintén te vettél .....

inkább nem írok többet mert kimoderálnak

2013. jan. 9. 14:32
 89/92 A kérdező kommentje:
Most már elindult a tartásdíj követelése is. Persze, nem velem megbeszélve, hanem ismerősök között terjesztve, hogy én nem fizetek semmit, mert milyen egy szar ember vagyok. Arról persze nincs szó, hogy a rezsijüket én fizettem dec. 31-ig a dijnet.hu-n meg, elvittem őket vásárolni, Tesco, kb 20e stb. Közben persze szarik a gyerek pesti lakcímét intézni (pár száz méter az önkori), nehogy felvegyék állami bölcsbe, a magánbölcsőit kelljen fizetni, ami 80e. Nem akarok senkit megbántani, de igaz a mondás: "Nőnek, akkor higgy, ha ló legel a sírján!"...
2013. jan. 16. 02:24
 90/92 anonim ***** válasza:

"A kérdező pedig egy igazi úriember és egy nagyon kedves férfi."

Egyebet se látok kilenc oldalon keresztül... :D

2013. jan. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!