Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?
:)
Tudtam, hogy az én fejem kell ide :D
Na jóvan befejezem az egoizmust :D
Ehhez azonban nem ártana megegyezni az anyával, mert elég faszán lehet pereskedni, ha ő nem megy bele, de valószínű helyt adna a kérésednek a bíróság. Nincs már hála istennek akkora anyapártiság, mint ahogyan egyesek gondolják, vagy mondják. Akkor ítélik azonnal az anyának, ha az apának eszében sincs nevelni, de a te helyzeted más és el sem akarod szakítani az anyjától, hanem közöset ajánlasz. Ez így rendben lenne még egy anyapártibb bíróság előtt is.
Ez duma.
Alapból az sem hinném, hogy rögzítve van, hogy 3 éves kor alatt csak az anya nevelheti, ez egyszerűen diszkrimináció lenne.
Ez pedig hogy valaki szerint rossz az ő véleménye. Én ezt másképp gondolom, pedig nő vagyok.
Na ez meg a másik, hogy a ti megegyezésetek az első.
Egyébként mennyire kompromisszumkész a volt párod?
Már az is vicces, hogy a kompromisszumkészség és ő egy mondatban szerepelnek... :(
Kiindulási ötletnek viszont nem rossz!
Ezt nektek kell eldöntenetek. Én közel sem látom olyan borzalmasnak, mint ahogy sokan beállítják.
Az a hátrány, ha egy gyerek egy szülővel nő fel és távolról sincs fogalma róla, hogy mi az a család, sosem kap mintát. Na ez a káros.
Beszéltem olyan szülőkkel, akiknél minden rendben működött ezzel a módszerrel, a gyerek megszokta a két otthont és mindkettő biztonságot jelentett számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!