Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?
Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok, 22 hónapos kisfiú apja, tönkre ment a kapcsolatunk, nem voltunk házasok. A fiamnak mindent meg akarok adni, de az anyját nem akarom ezzel eltartani. Nincs még semmilyen megállapodás, megegyezés, ítélet. Havi nettóm több mint 500e, de én nem akarok 80-100e forintot fizetni az anyának, hogy ebből "lébecoljon". Bármikor kész vagyok ezt, vagy még többet kifizetni, ha az a gyerekre megy, de velem ne tartassa el magát. Ötletek?2012. dec. 31. 05:35
91/92 anonim válasza:
Az a te bajod, hogy egyebet sem látsz.
Teljesen korrekt és értelmes férfi.
És nagyon is igaza van, nem az ő dolga eltartani a volt feleségét.
A bölcsi pedig nem is kötelező, ennek a megfizetésére nem kötelezhetik a kérdezőt.
Aki képes együttérezni ezekkel a pénzéhes nőkkel, azokat nem tudom megérteni. Ti is ilyenek vagytok?
Mert csak hogy tisztába legyetek vele, miattatok ítélik el a normális nőket. És többek között ezért van az is, hogy az idősebbek is szívesen választanak egy értelmes fiatal nőt, mint egy ilyen megkeseredett, kiégett p*csát.
92/92 anonim válasza:
200 ezer feletti fizuja van az exnek azért erre ne mond hogy te tartotad el vagy a jövöben neked kell eltertani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!