Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?
A rezsi az anya költsége. Ha nincs gyerek, akkor is kell a rezsit fizetnie! Alig több, ha ott a gyerek is.
100.000.- Ft-ból vígan nevelheti a gyereket! Sokan alig többől élnek meg két gyerekkel.
A gyerektartás a gyerek NAPI megélhetési költségeire van! Egy takarékszámla a gyerek nevén erre nem alkalmas.
Sajnos a magyar jog elég defektes, így nem sok lehetőséged van.
JÉZUSOM.Könyörgöm , kedves kérdező. Én egy hasonló helyzetű gyerek vagyok. Igen, az én apám úgy gondolta mint te.
Most ott tart a történet, hogy 3 éve nem találkoztunk. Azt a láthatáskor tudod ellenőrizni, hogy a gyereknek megvan- e mindene, szépek a ruhái stb... A gyerek meg nem lesz SOHA boldog, ha az anyja, aki neveli, nem az. Szokták mondani, hogy egy gyereknek az a legnagyobb ajándék, ha a szülei szeretik egymást. De ha ez már nem megy, akkor a tisztelet legyen meg.
Tapasztalatból beszélek.
Utolsó:
Szerinted attól lesz meg a tisztelet, ha ex apuci pénzeli ex anyucit? Ugyan már... Kicsit torz a világképed.
10:37. Nekem abszolút nem torz a világképem. Csak tudom milyen az, ha utálkozás van a családban. Én elmondtam a véleményemet, amit egy gyerek érez ilyen helyzetben. Azthiszem ez a legfontosab....és nem a 2 szülő vitája.
Kisbaba korban rengeteg kiadással jár a gyerek... nem hinném, hogy annyira tudna magára költeni...
" A gyerek meg nem lesz SOHA boldog, ha az anyja, aki neveli, nem az."
Te ezt írtad és összekötötted azzal, hogy ex-apuci pénzétől lesz boldog anyuci.
Elárulom, anyucinak NEM AZ EXTŐL kell várnia a boldogságot, pláne nem a pénzétől!
Látszik téged anyád jól "kiképzett", elmondta, hogy az a baj, hogy apád nem fizet eleget (neki). Holott apád dolga az volna (azon kívül, hogy szeressen, mint a gyerekét), hogy tisztességesen eltartson TÉGED - és nem anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!