Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?
Könnyű az anyát szidni,de az az igazság,hogy itt csak az egyik fél tudja elmondani a dolgokat,úgy ahogy ő akarja...aztán vagy igaz vagy nem!
Az hogy gyerekruha utalványt adj,az nem jó ötlet,egy gyerek nevelése nem csak abból áll,hogy ruhákat veszel neki.A gyereknek enni kell,ha beteg gyógyszer kell,óvodában-iskolában majd a kaja sem ingyen van.Ha meg majd elmegy valami sportra,vagy bármire,bizony az sem két fillér.Meg hát ott a rezsi,meg lehetnek egyéb váratlan kiadások.
Nem hiszem,hogy az anyja abból a 100ezerből olyan nagyon lébecolna!És igenis,aki 500ezret keres,annál is 20% a gyerektartás összege.De miért van az,hogy aki jól keres,mindig az a smucig??Félsz ,hogy vesz magának is egy kiló kenyeret?
És kérdező,hiába mondod,hogy megakarja mutatni,hogy tud gyereket nevelni egyedül is,igenis lehet egyedül nevelni gyereket,én is és sokan mások is azt teszik!
És mielőtt vád érne:nem kapok gyerektartást!és ha szűkösen is,de megvagyunk!
És ez minden bajod utolsó. Undorítóan irigy és anyagias vagy.
Hogy van képe bárkinek azt mondani, hogy 100e Ft igenis egy gyerek szükséglete egy hónapban??? Soha nem volt és soha nem lesz ennyi.
És az anya magának semmit nem vehet a gyerektarttásból. A neve is mutatja, nem asszony, hanem gyerektartás, neki ebben az értelemben semmi köze a pénzhez.
Még hogy én vagyok undorítóan irigy és anyagias? Ezt miért is írod?
Ez a vélemény téged minősít,nem engem!
További szép napot!
Kérdező,ha ilyen jól keresel,miért kicsinyeskedsz? Megmondom,sértve érzed magad,és így akarsz bosszút állni az anyán!
És a rezsi nem igaz,hogy ugyanannyi fogy egy gyerekkel is,mint nélküle!Én például nem fűtenék annyit,ha nem lenne gyerek a lakásban,felöltöznék jobban,vagy úgy néznék tv-t hogy jól betakarózom,de a gyerekre fűteni kell,azon nem lehet spórolni.
Dehogy helyes.
Neked van igazad és ezt mindenki tudja, csak az nem, aki nem akarja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!