Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet megkerülni úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkerülni úgy a gyerektartást, hogy a gyereknek mindent megadjak, de az anyát ne tartsam el?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok, 22 hónapos kisfiú apja, tönkre ment a kapcsolatunk, nem voltunk házasok. A fiamnak mindent meg akarok adni, de az anyját nem akarom ezzel eltartani. Nincs még semmilyen megállapodás, megegyezés, ítélet. Havi nettóm több mint 500e, de én nem akarok 80-100e forintot fizetni az anyának, hogy ebből "lébecoljon". Bármikor kész vagyok ezt, vagy még többet kifizetni, ha az a gyerekre megy, de velem ne tartassa el magát. Ötletek?

2012. dec. 31. 05:35
 71/92 anonim ***** válasza:
36%

Könnyű az anyát szidni,de az az igazság,hogy itt csak az egyik fél tudja elmondani a dolgokat,úgy ahogy ő akarja...aztán vagy igaz vagy nem!

Az hogy gyerekruha utalványt adj,az nem jó ötlet,egy gyerek nevelése nem csak abból áll,hogy ruhákat veszel neki.A gyereknek enni kell,ha beteg gyógyszer kell,óvodában-iskolában majd a kaja sem ingyen van.Ha meg majd elmegy valami sportra,vagy bármire,bizony az sem két fillér.Meg hát ott a rezsi,meg lehetnek egyéb váratlan kiadások.

Nem hiszem,hogy az anyja abból a 100ezerből olyan nagyon lébecolna!És igenis,aki 500ezret keres,annál is 20% a gyerektartás összege.De miért van az,hogy aki jól keres,mindig az a smucig??Félsz ,hogy vesz magának is egy kiló kenyeret?

És kérdező,hiába mondod,hogy megakarja mutatni,hogy tud gyereket nevelni egyedül is,igenis lehet egyedül nevelni gyereket,én is és sokan mások is azt teszik!

És mielőtt vád érne:nem kapok gyerektartást!és ha szűkösen is,de megvagyunk!

2013. jan. 5. 07:01
 72/92 anonim ***** válasza:
56%

És ez minden bajod utolsó. Undorítóan irigy és anyagias vagy.

Hogy van képe bárkinek azt mondani, hogy 100e Ft igenis egy gyerek szükséglete egy hónapban??? Soha nem volt és soha nem lesz ennyi.

És az anya magának semmit nem vehet a gyerektarttásból. A neve is mutatja, nem asszony, hanem gyerektartás, neki ebben az értelemben semmi köze a pénzhez.

2013. jan. 5. 11:43
 73/92 anonim ***** válasza:
28%

Még hogy én vagyok undorítóan irigy és anyagias? Ezt miért is írod?

Ez a vélemény téged minősít,nem engem!

További szép napot!

2013. jan. 5. 11:52
 74/92 anonim ***** válasza:
41%
Na, jönnek már moralizálni, akik csak valami csóróval tudták felcsináltatni magukat.
2013. jan. 5. 13:28
 75/92 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező,ha ilyen jól keresel,miért kicsinyeskedsz? Megmondom,sértve érzed magad,és így akarsz bosszút állni az anyán!

És a rezsi nem igaz,hogy ugyanannyi fogy egy gyerekkel is,mint nélküle!Én például nem fűtenék annyit,ha nem lenne gyerek a lakásban,felöltöznék jobban,vagy úgy néznék tv-t hogy jól betakarózom,de a gyerekre fűteni kell,azon nem lehet spórolni.

2013. jan. 5. 13:35
 76/92 A kérdező kommentje:
Álljunk már meg egy pillanatra! Mindenki gondolja már végéig, hogy elszakítják tőle a gyerekét, mert kiderül, hogy csak arra kellett, hogy megcsinálja, aztán még tartsa el a másikat 20-25 évig. Szerintetek ez így helyes?!
2013. jan. 5. 14:00
 77/92 anonim ***** válasza:
63%

Dehogy helyes.

Neked van igazad és ezt mindenki tudja, csak az nem, aki nem akarja tudni.

2013. jan. 5. 14:25
 78/92 anonim ***** válasza:
37%
Elsősorban a gyerek érdekeit kell nézni. Ezért soha nem szabad szidni előtte az édesanyját, annak rokonságát. Hasonló cipőben járok én is, 3 gyerekem van a feleségemtől, aki pokolian megnehezíti az anyósommal együtt a napjainkat. Minél több időt próbálj majd a gyermekeddel tölteni, hiszen az érzelmi kötődés csak így tud kialakulni. A pénz az teljesen másodlagos. A gyermekeddel átélt pillanatokat, örömeit, bánatát, soha senki nem fogja tudni pótolni, újra átélni. Kötődjön Hozzád, szeressen, vágyjon arra, hogy Veled lehessen. Ez ám a kemény, időigényes munka! De minden befektetett energia megtérül. Idős korodra lesz, aki ellát, segít, melletted lesz őszinte szeretetből, s nem érdekből.
2013. jan. 5. 14:28
 79/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Zsolt! Én is így gondolom!
2013. jan. 5. 15:42
 80/92 anonim ***** válasza:
32%
Én meg úgy gondolom,az éremnek mindig két oldala van...azt nem tudjuk,hogy az anya miért döntött így,csak azt tudjuk,amit az apa állít!
2013. jan. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!