Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy viselnétek az érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselnétek az érzelmi megcsalást?

Figyelt kérdés
Egy sms.ből megtudtam, hogy mást szeret a párom, de letagadja és hülyeségekkel akarta kimagyarázni magát. Abban biztos vagyok, hogy nem volt köztük szexuális együttlét. Néhány éves kapcsolat, közös gyerek. Ti mit csinálnátok?
2012. dec. 21. 18:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez sem jó, kizárólag szilveszterkor iszik pár korty pezsgőt, egyébként soha nem iszik alkoholt.
2012. dec. 24. 01:03
 32/36 anonim ***** válasza:

Mást nem tudok hirtelen.(milyen szerencsés vagy,hogy nem piál,többek közt majdnem ezért váltam el a férjemtől).

Ha nem nyílik meg,nem tudsz vele beszélni,sosem tudod meg,mi az igazság..:(

2012. dec. 24. 06:34
 33/36 anonim ***** válasza:

Szép kis karácsonyotok lesz. Nem irigyellek.

Sajnos vannak olyan pasik, akik egyszerűen nem mondják el frankót. Tapasztalataim szerint ilyenkor az a megoldás, hogy én kitalálom mi legyen, és feltételezem, hogy jól gondolom amit gondolok, mivel nem cáfolja meg semmivel, ezért én döntök, hogy az adott helyzetben NEKEM mi a megfelelő megoldás. Aztán leültetem, elmondom az érveimet, aztán hogy mire jutottam, és hogy az lesz amit mondtam és kész. Mivel nem mond semmit... :) Nekem egyszer volt ilyen pasim, na nem tartott sokáig a kapcsolat.

Szóval magadban döntsd el, hogy te mit akarsz azzal kezdeni hogy a férjed szerelmes valaki másba.

Van aki azt mondja, hogy nem érdekli, mert csak az a lényeg hogy a fizetését haza hozza, mert különben nem tud megélni a gyerekkel egyedül.

Van aki azt mondja, hogy ok, elfogadom, hogy mást szeretsz, de a gyerek és az anyagiak miatt ne váljunk el, csak legyünk barátok, és mindketten keressünk másik partnert magunknak, aztán ha majd nagyobb lesz a gyerek elválunk.

Van aki azt mondja, hogy szerelmes a férjébe, és nem tudja elviselni hogy nap mint nap kell nézegetnie a savanyú képét, amiért mellettem kellett maradnia és nem lehet a szerelmével, ezért elküldi és vár, ha nem változik a helyzet akkor beadja a válókeresetet.

Aztán van olyan is aki halálosan megsértődik hogy hogyan merészelt a férje beleszeretni másba, és pocskondiázza a továbbiakban, elválik és a gyereket se engedi látnia :)

Most ennyi jutott eszembe. De a lényeg, hogy Te döntsd el mit akarsz, nélküle, mivel ő nem partner a helyzet rendezésében. Egyébként gyanítom hogy ezért nem, mert azt akarja, hogy te mondd ki a végső szót, hogy így is könnyítsen a lelkiismeretén, hogy ha valaki megkérdezi, akkor mondhassa azt, hogy a feleségem akart tőlem elválni, ő rakott ki, pedig ő kész volt rá hogy otthon maradjon. Az ok ugye már mellékes.. Sok pasi csinálja ezt, nem mondom hogy a te férjed is, de elég valószínű. Mert aki egyenes, az nem sunnyog és megmondja hogy ő mit gondol, vagy azt mondja hogy még át akarja ő is gondolni.

34/N

2012. dec. 24. 09:15
 34/36 A kérdező kommentje:

Nem csak hogy nem lehet beszélni vele, de teljesen úgy tesz, mintha nem is történt volna semmi. Bár már 2-3 hete abba maradtak a telefonálgatások, attól én még nem tudom meg nem történtnek tekinteni a dolgokat.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

2012. dec. 27. 10:28
 35/36 anonim ***** válasza:

Akkor ultimátum. Nekem olyan pasi nem kéne, aki nekem a gyereke anyjának sem mondja el az érzéseit főleg, ha kettőnkkel kapcsolatos. Nekem ez fontos dolog. Ha egy ember erre nem képes, akkor inkább ne éljen soha komoly kapcsolatban, de ilyen fájdalmat ne okozzon nekem. Nálam ez az első helyen áll egy kapcsolatban. Nyílt lapokkal játszunk, bízzunk egymásban szeresük/segítsük egymást.

24/N

2012. dec. 27. 14:25
 36/36 anonim válasza:
Ez igen nagyon nehez hezet es nehez megoldani en is hasonlo helyzetben vagyok itt egy bizonyos kolegano hivogatja a paromat alitolag munkaugyben de ilyenkor a parom atmegy masik helyisegbe hogy ne halljam mirol beszelgetnek ha rakerdezek akkor azt mondja munkarol volt szo .Sajnos egy kornyeken elunk es egyutt jonnek mennek a munkaba ,mielott engem megismert sokszor eggyutt bulizgattak es a parom be is probalkozott nala de azt allitja hogy soha nem volt koztuk semmi,en sem tudom mi tevo legyek azt mondja szeret es soha nem csalna meg de van amikor munkabol keson jon haza olyan munkaja van hogy van amikor tovabb kell bent maradjon igy nem tudom elenorizni sem sajnos...........
2013. márc. 11. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!