Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy viselnétek az érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselnétek az érzelmi megcsalást?

Figyelt kérdés
Egy sms.ből megtudtam, hogy mást szeret a párom, de letagadja és hülyeségekkel akarta kimagyarázni magát. Abban biztos vagyok, hogy nem volt köztük szexuális együttlét. Néhány éves kapcsolat, közös gyerek. Ti mit csinálnátok?
2012. dec. 21. 18:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én véget vetnék a kapcsolatnak. Egy testi megcsalást megbocsátanék, bárkinek lehet egy botlása, de ha másba lenne szerelmes, az ajtó előtt találná a cuccait azonnal. Gyerekkel vagy gyerek nélkül, mindegy.

25/N

2012. dec. 22. 02:43
 22/36 anonim ***** válasza:

Hogy lehet letagadni az sms-t,konkrétan mi volt benne?

Az meg nagyon átlátszó, és hülye kifogás,amit mond.

Ha nincs mindig orgazmusod,na bumm, akkor mi van????Na meg, hüvelyi???Ez olyan hülyeség.Nem mindegy???

Szerintem jobbat nem tudott kitalálni:(

Valahogy rá kéne venni egy őszinte beszélgetésre,és az alapján dönteni a továbbiakról.

Ha mást szeret, az érzelmi megcsalásból,előbb -utóbb szex is lesz....

2012. dec. 22. 06:37
 23/36 anonim ***** válasza:

Szerelmes én is voltam másba, ezt irányítani nem lehet, míg a szexet igen, hogy lefekszem-e mással, vagy sem.

De mivel itt már SMS-ről is szó van ez kemény. Én semmit nem tettem, kihevertem és pont.

Ez meg mekkora kifogás már... nekem soha a büdös életbe nem volt szex útján orgazmusom, pláne nem hüvelyi, mégis 7 éve együtt vagyunk és minden ok.

2012. dec. 22. 11:21
 24/36 anonim válasza:

Leesett az állam a kifogásától!!

Csak talán túl gyáva ahhoz, hogy nyíltan beszélne a problémátokról, az tény, hogy valami oka van rá, hogy más felé fordult, valami már régebben elromlott, csak a párod ezt nem jelezte. Ha valami elromlik inkább kidobjuk vagy kicseréljük, mint hogy megjavítsuk a dolgokat.

A gyerek nem tudom mekkora de nem hiszem, hogy meg kell várni a 14 éves kor, hogy ne legyen neki akkora trauma, szerintem egy rossz kapcsolat is trauma a gyereknek, de neked is.

Ha menni akar úgyis megy, sőt jobb ha talán te lépsz, ezt te tudod mérlegelni, hogy érdemes érte harcolni, de szerintem igen csak bunkó, és egy gyáva alak.

2012. dec. 22. 15:20
 25/36 A kérdező kommentje:
A gyerek 2,5 éves. Nem kikövetkeztetés, egy sms-t olvastam ami így szólt, "igen szerelem". Ez a nő nem új számára, ő egy ex, aki újra felbukkant sok-sok év után, gondolom nem kevés emléket, érzelmet felkavarva. Teljesen mindegy, hogy én mit akarok, ha párom nem akar engem. Nem úgy működik a dolog, hogy várok amíg be nem tölti a 14-et a gyerek.
2012. dec. 22. 15:49
 26/36 anonim válasza:

Bocsi, ha rosszul fogalmaztam, csak egy korábbi válaszban olvastam, hogy 14 év alatt a gyereknek egy trauma a válás, csak azt akartam kihozni, hogy ami írtál is, hogy ha menni akar akkor megy.

Az nagy baj ha volt csaj kavart be, túl sok az emlék, de a nő se okos, szépen fogalmazna.

Én tuti kiakadnék és elszámoltatnám, sajna én már szívtam volt csaj miatt. Nagyon nagyon rossz.

2012. dec. 22. 16:00
 27/36 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom, hogy sehogy. Ha félkrekufircom, szimpla testi vágyból....az "semmi"...még meg tudnám bocsátani. De ha konkrétan érzelmeket táplál egy másik nő iránt.......azzal nem lehet mit kezdeni. Rá bíznám a dolgot...döntse el, kivel szeretne lenni...kivel szeretné leépli az életét. Ha velem...akkor szüntessen meg minden kontaktust a másik nővel és felejtse el, hogy valaha is létezett... Ha ezt nem tudja megtenni...nincs miről beszélni! Elválnék.
2012. dec. 22. 16:51
 28/36 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy egy pillanat alatt nem lehet szerelmesnek lenni. Életem első szerelmét az első pillanattól kezdve imádtam, ő volt a mindenem, pedig még nem is beszéltünk, csak 2 szót.

És őszinte volt minden érzésem..már nem vagyunk együtt régóta, de eszméletlenül boldog voltam.

2012. dec. 22. 17:01
 29/36 A kérdező kommentje:

15. Nem lehetett egyszerű a te életed sem! sajnálom...

26. Értettem amit írtál, csak eddig nem volt időm hozzászólni a korábbi hozzászólásokhoz.

Az a baj, hogy még azt sem tudom mit akar a párom, beszélni meg persze nem lehet vele.

Valaki valami tippet, hogy lehet szóra bírni a szótlan férfit???

2012. dec. 22. 19:37
 30/36 anonim ***** válasza:

22-es vagyok.

Tippem volna, de nem biztos, hogy beválik.

Nekem se túl beszédes a férjem, az érzéseiről ritkán beszél.

De egy kevés alkohol oldja a gátlásokat,és megered a nyelve:)

Nem azt mondom, hogy itasd le, de egy vacsora egy kevés borral, vagy amit szeret...hátha tudsz vele beszélni.

Ez jutott hirtelen az eszembe.

2012. dec. 22. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!