Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan viselnetek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viselnetek, ha a ferjetek prostitualtokat szallitana ausztriaba? Ez a mukaja sofor, de ti elviselnetek?

Figyelt kérdés
mindig azt mondja hogy ez a munkaja hogy o sofor,ezt meg is ertem,de az hogy prostitualtokat szallison szinte egy heten 3-szor megy fel,es mar a tudatba is bele bolondulok hogy kiket szallit! ti elviselnetek ezt a helyemben?
2012. máj. 21. 16:38
1 2 3
 1/29 mizuzizu92 ***** válasza:
93%
Én biztos hogy nem :):s
2012. máj. 21. 16:41
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
És legalább olyan állatketrecben viszi őket kamionnal? :D
2012. máj. 21. 16:42
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

El. Ha meg akarna csalni, bárkivel megcsalhatna, főleg hogy sofőr, így sokat van távol. Hidd el, nem oszt, nem szoroz, hogy kiket szállít.

Ráadásul a prostik ritkán fekszenek le bárkivel is ingyen, nekik ez munka, a párodnak meg remélhetőleg nem akaródzik pénzért szexelni.

4/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem nagyon viselném el.

De a férjed helyében azt sem tűrném nagyon jól, ha a feleségemnek ilyen helyesírása lenne... (Mielőtt belekötsz: nem, nem az ékezetek hiányára gondolok!)

5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha én férfi lennék, nem prostiznék, ha nem muszáj. Ha félre akarnék lépni, csak lenne tisztább, biztonságosabb módja is.
2012. máj. 21. 16:43
 6/29 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mit takar a prostituált fogalma, ugye?

Fogalmazd meg helyesen magadnak és megszünik minden problémád. Legalábbis ezzel kapcsolatbanˇ

7/29 anonim ***** válasza:
100%
A sofőr nem kezd ki a lányokkal.Nekem semmi bajom nem lenne ezzel,ha megbízok benne.Ennyi erővel kikezdhet egy nem ilyen munkát végzővel is.A prostinak meg a pénz fontos,nem fog a sofőrrel hetyegni.
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
érdemes gyakrabban fertőtleníteni.
 9/29 anonim ***** válasza:
92%

a soforrel amugy mindig kavarnak a csajok,tudom mert én jártam ki night clubba.a soforre mindig szemet vet valaki.

én biztos nem engedném a páromat!

2012. máj. 21. 16:44
 10/29 anonim ***** válasza:
33%
próbálom elképzelni, férfiként, hogy a feleségem hímringyókat szállítana. Nem, nem zavarna.
2012. máj. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!