Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan viselnetek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viselnetek, ha a ferjetek prostitualtokat szallitana ausztriaba? Ez a mukaja sofor, de ti elviselnetek?

Figyelt kérdés
mindig azt mondja hogy ez a munkaja hogy o sofor,ezt meg is ertem,de az hogy prostitualtokat szallison szinte egy heten 3-szor megy fel,es mar a tudatba is bele bolondulok hogy kiket szallit! ti elviselnetek ezt a helyemben?
2012. máj. 21. 16:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%
Hát, nekem ez nem tetszene. Bár az is biztos, hogy nem mennék férjhez ilyen férfihoz. Nem a megcsalás félelme miatt, hanem, mert nem fér az értékrendembe, hogy ilyen züllött nők közelében legyen.
2012. máj. 21. 16:46
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Egy átlag egyetemista diákokból vagy harmincas fiatal nőkből álló szállítmányban is legalább annyi "ribanc" van, mint a leírt fuvarban...
2012. máj. 21. 16:47
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Ha megnyugtat szerintem teljesen mindegy kiket szállít. Ha van rá hajlama akkor is használná őket, ha nem szállítaná. Viszont ha nem szereti a prostikat, mint a férfiak 70% általában, akkor meztelenül is rohangálhatnának előtte. Én bottal sem piszkálnám meg őket, pedig ismerek egypárat.

A legtöbb barátom hasonlóan gondolkodik a prostikról.

37F

2012. máj. 21. 16:49
 14/29 A kérdező kommentje:
amikor ossze hazasodtunk,nem volt meg ez a munkaja,mindik azzal fogja be a szamat,hogy jol megfizetik,es hogy jol jon az a penz,de bennem akkor is bennem van az a tudat hogy akarmikor megcsalhat veluk!
2012. máj. 21. 17:17
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem viselném el :S
2012. máj. 21. 17:28
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Elviselném. Örülj, hogy van pénzetek, ne rinyálj itt...
2012. máj. 21. 17:48
 17/29 anonim ***** válasza:
58%

16-os!

Miért a pénz már ezt a dolgot is megoldja, mert én nem hiszem.

Ne gondolj a legrosszabbra, csak ennyit tudok tanácsolni! :)

Kérdésre is válaszolva, szerintem én is nehezen viselném.

2012. máj. 21. 18:11
 18/29 mizuzizu92 ***** válasza:
48%

Elviselném. Örülj, hogy van pénzetek, ne rinyálj itt. ez mi

azért tényleg mindennek van határa , hogy itt az emberek többsége sokat képzel magáról.:@

2012. máj. 21. 18:17
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem"rinyál" hanem kérdez, úgy tudtam, hogy erre való ez az oldal
2012. máj. 21. 18:25
 20/29 mizuzizu92 ***** válasza:
87%

hát erről beszélek én is , legyünk már tisztelettel a másik ember érzéseire .

Tiszta idegesítő

2012. máj. 21. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!