Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek a párotok állatát lakásban?
Egy kis testű, ám de hosszú szőrű, nem ugatós fajtájú kutyáról lenne szó (még csak elmélet, a kutya nincs meg). Én szeretnék kutyát, a párom nem és kerek perec kijelentette "én vagy a kutya". - (Ez szerelem?????)
Ti mit gondoltok erről? Milyen szintig kell egymáshoz alkalmazkodnia a feleknek?
Ha közös lakás, akkor meg kell beszélni. És ez meg van beszélve, ő nem akar kutyát, akkor nem lesz. Ha az ő lakása, akkor meg főleg nem. Alkalmazkodni kell.
Mit szólnál, ha kijelentené, hogy szeretné a gázpalackot beleintegrálni a hátsó feledbe? Te nem akarod, de ő igen, ezért meg is teszi, mert neked alkalmazkodnod kell. Ugye, hogy mindjárt más?
Miért jobb kutyával élni, mint nővel?
- A kutyák szeretik, amikor a barátaid átjönnek hozzád.
- A kutyák nem várják el, hogy telefonálj, ha késel hazulról.
- Minél később jössz haza, a kutyád annál jobban örül, hogy ismét láthat.
- A kutyád nem bánja, ha más kutyákkal is játszol.
- A kutyád nem veszi észre, ha egy másik kutya nevén szólítod.
- A kutyád kifejezetten szereti, ha mosatlan edényt, büdös zoknit hagysz a földön.
- A kutyád szülei soha nem akarnak majd meglátogatni.
- A kutya érzelmi állapota ugyanolyan stabil egész hónapban.
- A kutyád nem bánja, ha eladod a kölykeit.
- Ha a kutyád megöregszik, simán elaltattathatod, és szerezhetsz helyette egy újat.
Héé! Kész főnyeremény, ha kijelentetet, hogy ő a kutya
Kaját akkor kap, ha
-elmosogatott
-levitte a szemetet
-felporszívózott
-kimosott
-elpakolt
-bevásárolt
-megsétáltatott hetente 2x a plázában
-vitte a szatyrokat
-minden nap meglepett valamivel
-megnyalja a lábad és még ahol tetszik
-és esténként sokáig...
az én párom már maga egy ÁLLAT! :D
de szobatiszta legalább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!