Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis szépséghibám. Fiúk, ti elviselnétek? (részletek alább) Hasonló gondokkal küzdő lányok véleményét is várom.
20 éves lány vagyok és van némi tesztoszteron túltengésem, ami miatt erősebben szőrösödöm az átlag lányoknál. Ez konkrétan azt jelenti, hogy van néhány szőrszál a hasamon és a mellbimbóm körül. Ettől eltekintve biológiailag és külsőleg is teljesen nőies vagyok, mások szerint jó az alakom, szép az arcom és még okos is vagyok. A szőröket meg szinte teljesen el lehet tüntetni, de egy párkapcsolatban azért elkerülhetetlen, hogy néha látszanak.
Az a problémám, hogy ha jön egy fiú, akivel lehetőségem lenne párkapcsolatot kialakítani, akkor én nem merek beszélni a problémámról, önbizalomhiányos leszek, nem merek előtte levetkőzni, elutasító leszek és inkább hagyom veszni a srácot, mint elmondjam neki a problémámat.
Orvosnál jártam és azt mondta, hogy ne nagyon bízzak benne, hogy a helyzet változni fog, mert egyszerűen ilyen az alkatom és kész.
Szerintetek van olyan fiú, aki ezt képes elfogadni? Én aggódom túl a dolgot?
Ha kedves és aranyos lány vagy, akivel jól megvagyok, akkor egyáltalán nem zavarna. :)
Ha meg nem lennél kedves és aranyos, akkor nem lennék veled, szóval akkor sem zavarna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!